» » » Чому при місячних не можна займатися сексом?

Чому при місячних не можна займатися сексом?

З початком статевого життя у взаєминах хлопця і дівчини виникає ряд ситуацій, що вимагають обов`язкового дозволу. Одна з них - заняття сексом під час менструацій. Різні джерела з приводу вирішення цього питання мають відмінні думки. Однак більшість медиків все-таки не рекомендують займатися сексом під час місячних. Причин тому кілька.

Гігієна і профілактика

Перша причина того, чому при місячних не можна займатися сексом, - це великий ризик заразитися серйозним захворюванням. Під час менструації з`являються кров`янисті виділення. При цьому піхву припиняється в зону, в якій бурхливо розмножуються мікроби і бактерії. Більшість бактерій можуть передаватися статевим шляхом, в тому числі і при анальному сексі. Тому під час місячних дівчина повинна особливо ретельно стежити за своєю гігієною і чистотою.

естетика

Відчуття, які будуть супроводжувати секс під час менструації, цілком здатні відлякати чоловіка. Під загрозою можуть опинитися самі відносини. Коли секс відбувається в перший раз, чоловіка змушує радіти кров`яний пляма на постільній білизні, адже це свідчить про те, що його дівчина - незаймана. Однак кров`янисті виділення при менструації виглядають досить неестетично. При цьому не кожному чоловікові сподобається специфічний аромат, який він відчує. Зважаючи на ці аргументи, також варто зробити вибір на користь відмови від сексу при місячних.

запобігання



Ще одна причина того, чому при місячних не можна займатися сексом, - це запобігання небажаної вагітності. Ймовірність завагітніти при занятті сексом під час менструації близька до 100%. Фахівці рекомендують дівчатам навіть почекати 2-3 дні після менструації, щоб організм встиг перебудуватися і була можливість повернутися до нормального сексуального життя.

Спазми і болі

Не секрет, що під час місячних у дівчат трапляються спазми, болі, різкі поколювання внизу живота. Хлопець повинен зрозуміти, що при таких відчуттях дівчині важко розкріпачитися і подарувати задоволення від сексу і йому, і собі. Тим більше, що лікарі рекомендують під час менструації уникати фізичних навантажень, а секс передбачає активні рухи.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!