» » » Чи можна завагітніти від пальця?

Чи можна завагітніти від пальця?

Так як нинішнє покоління занадто рано починає статеве життя, не знаючи всіх її нюансів, то виникає багато питань, пов`язаних з сексом. Наприклад, питання про те, чи можна завагітніти від пальця.

Якщо справа стосується тільки інтимних ласк, коли дівчину чіпають пальцями, то завагітніти від цього просто неможливо. Для запліднення необхідні сперматозоїди, які дозрівають в чоловічому організмі, а при занятті незахищеним сексом потрапляють в піхву і матку жінки через статевий член. Статевий член чоловіка - це єдиний орган чоловічого тіла, через який сперма, необхідна для виникнення вагітності, потрапляє в жіночий організм природним шляхом. Саме тому неможливо завагітніти, якщо пестити дівчину, наприклад, пальцями або мовою.

Інша справа, якщо на пальцях, якими пестять дівчину, з якоїсь причини виявиться сперма. Завагітніти таким чином все ж можливо, однак це велика рідкість. По-перше, для успішного запліднення яйцеклітини потрібна велика кількість сперми. По-друге, сперма повинна потрапити в піхву досить глибоко. По-третє, сперматозоїди партнера для цього повинні бути дуже активні. По-четверте, інтимний контакт з дівчиною повинен відбутися приблизно в період, коли у неї почнеться овуляція. Таким чином, шанси завагітніти у такий спосіб є, але вони мінімальні.

Якщо Ви цікавитеся цим питанням, тому що у дівчини трапилася затримка, то знайте, що причин у затримки менструації може бути багато, і всі вони абсолютно різні, починаючи від стресу і закінчуючи захворюваннями. Тому не варто заздалегідь переживати, краще трохи почекати появи місячних або сходити до лікаря. У разі, якщо менструації немає вже досить довго, треба зробити тест на вагітність. Якщо він дасть негативний результат, варто негайно звернутися за допомогою до лікаря, який виявить причини порушення менструального циклу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!