» » » Чи можна завагітніти при анальному сексі?

Чи можна завагітніти при анальному сексі?

Анальний секс шалено люблять чоловіки, оскільки для них це цікаві відчуття. І багато хто з них воліють секс без презерватива, але задаються питанням: анальний секс - чи можна завагітніти?

Під час самого сексу, по суті, завагітніти не можна, адже якщо говорити прямим мовою - то анальний секс - це проникнення в пряму кишку, тобто сперма не потрапляє в піхву. Але, увага дівчини !! Будьте дуже обережні, на питання чи можна завагітніти після анального сексу відповідь однозначна - ТАК! Це може статися в тому випадку, якщо випливає з анального отвору сперма, потрапить у піхву. А багато часу і сил їй для цього не треба, адже піхву так близько розташоване ...

Таким чином, щоб не завагітніти після анального сексу, можете користуватися наступними порадами:

  • Користуйтеся презервативами. По-перше, це точно захистить Вас від небажаної вагітності після сексу, а по-друге, це захистить і Вас, і партнера від небажаних хвороб. Адже в прямій кишці безліч бактерій.
  • Закінчувати процес можна іншим чином, щоб сперма не потрапляла у внутрішні органи. Так званий, перерваний статевий акт. Але це залежить від вміння чоловіки контролювати себе і вчасно отримувати член.
  • Дотримуйтеся особистої гігієни. Наприклад, при вилученні члена з анального отвору, підставте серветку, тоді, якщо сперма почне капати, то вона виявиться на серветці, а не на жіночих статевих органах. Після цього сходіть в туалет, а потім в душ. І не забудьте, що підмиватися треба спереду назад (від статевих органів до анального отвору), і ні в якому разі не навпаки.


Ну і заодно пара рад, щоб анальний секс доставив максимум задоволення і мінімум хворобливих відчуттів:

  • Займайтеся анальним сексом тільки з коханою людиною;
  • Перед початком анального сексу дівчині бажано зробити очисну клізму;
  • Також купите в аптеці спеціальну мастило - вона полегшить момент проникнення;
  • Перші рухи повинні бути плавними і ніжними, щоб не травмувати слизову;
  • І знову ж таки - користуйтеся презервативом :)

Сподіваюся, ця стаття відповіла на Ваші запитання з приводу даного виду сексу, в тому числі і на головне питання - чи можна завагітніти при анальному сексі, і Ваша сексуальне життя стане цікавішим і безпечніше!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!