» » » Чи можна секс вагітним?

Чи можна секс вагітним?

Сьогодні, дорогий читачу, ми поговоримо про дійсно важливу тему, яка цікавить багатьох. Чи можна секс вагітним? Це питання турбує тих, хто прагне зберегти інтимне життя, але при цьому не нашкодити дитині в утробі. Давайте розбиратися разом. Отже:

Секс при вагітності

Чи можна вагітним займатися сексом? Немає серйозних причин, щоб відмовлятися від сексу під час вагітності, проте необхідно розуміти про те, що в момент носіння плоду, жіночий організм переживає сильні зміни на всіх рівнях, особливо на фізіологічному і психологічному рівні. Сексуальні стосунки і безпосередньо сам статевий акт повинен бути скоректований з урахуванням цього.

Утримання під час вагітності - це, те, що може нашкодити не тільки відносинам партнерів, а й навіть дитині. Секс - це джерело емоційної розрядки, гарного настрою і відчуття своєї привабливості і потрібності чоловікові. Саме тому не можна не займатися сексом при вагітності.

Вагітна жінка переживає особливий період свого життя. Саме зараз як ніколи, ви можете гостро відчувати свої бажання і потреби. Не забувайте прислухатися до себе і слідувати свого внутрішнього голосу. Буває, що в момент вагітності сильно зростає сексуальний потяг. Ну що ж. Прапор вам у руки! Найкраща поза - це на боці. Живіт не відчуває зайвого тиску і жінка розслаблена. Але якщо цього бажання не виникає, тоді слід захистити себе від сексу. Тут необхідно проявити стриманість вашому партнерові.



В обов`язковому порядку зверніть увагу на ті протипоказання, які приписуються сексуального життя в період вагітності. Наслідки статевого акту при протипоказання можуть бути вельми серйозними.

  • При появі кровотечі, необхідно пройти консультацію у лікаря в терміновому порядку.
  • Загроза переривання вагітності.
  • Можливість викидня.
  • При протіканні навколоплідної рідини є величезний ризик інфікування.
  • Можуть бути передчасні пологи.
  • Можливість багатоплідної вагітності.
  • Загроза інфікування партнера.

Давайте відповімо на питання про те, чи можна анальний секс вагітним? Точних рекомендацій з цього приводу не існує. Анальний секс, як і секс традиційний залишає всі свої характеристики хороші і погані на період вагітності, також як на будь-який інший період. Еластичність таза під час вагітності підвищується, що призводить до зниження больових відчуттів під час анального сексу. У будь-якому випадку, анальний секс повинен бути захищений презервативом, так як в товстій кишці знаходиться маса бактерій і мікробів, які можуть нагородити вашого партнера за його сексуальні перемоги парочкою неприємних інфекцій.

Секс під час вагітності оточений різного роду міфами і припущеннями. Ось лише деякі з них:

  • "Моя жінка не хоче сексу, мабуть з нею щось трапилося. Це мене турбує" Не варто впадати у відчай з цього приводу, тому що не існує однозначної відповіді на питання про сексуальне бажання жінки. В даному випадку потрібно згадати про періоди протікання вагітності. На першому триместрі сексуальне бажання жінки падає в зв`язку з перебудовою організму. Другий триместр характеризується підвищенням сексуального інтересу. Ну а третій триместр знову зменшує сексуальну потребу, так як на перший план виходить збереження і народження плода.
  • "Я можу пошкодити плід під час статевого акту" Цей міф теж не вірний. Природа гарненько подбала про захист дитини, яка володіє трьома рівнями - м`язова стінка, амниотический міхур і слизова пробка шийки матки.
  • "Дитина може відчувати біль і дискомфорт під час вагітності." Якраз навпаки! Жінка отримує ендорфін ( "гормон щастя") під час сексу, велика частина якого дістається і дитині.

Таким чином, займатися сексом при вагітності можна, якщо тільки у вашої партнерки немає протипоказань.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!