» » » Як займатися анальним сексом?

Як займатися анальним сексом?

Сьогодні в нашій статті ми торкнемося таку інтимну тему, як секс. Секс - це не подружній обов`язок, як його називають багато, а одне з головних насолод життя і спосіб по-справжньому дізнатися, відчути свого партнера. Багато пар нарікають на те, що з часом секс стає рутиною і вже не приносить тих яскравих емоцій, які були спочатку. Тут настає час задуматися про те, як урізноманітнити своє сексуальне життя. Одним із способів є заняття анальним сексом.

Для багатьох жінок, а рідше і чоловіків, анальний секс є табу. Якщо чоловік натякає партнерці про свої бажання, вона часто вважає себе приниженою і навідріз відмовляється здійснити таємне бажання коханого. А даремно! Адже анальний секс відкриє абсолютно нові відчуття, додасть сексуального життя гостроти. Багато жінок, які практикують анальний секс, відзначають, що відчувають величезне задоволення і відчувають при цьому найсильніший оргазм. Так само і чоловіків збуджує сама думка про можливість анального сексу. Такий вид сексу дозволяє партнерам зблизитися ще більше, показати один одному найвищу ступінь довіри. Буває, що анальний секс це єдино можливий вид близькості, наприклад, при вагітності. Тому, дорогі жінки, не поспішайте відмовляти своєму чоловікові в анальному сексі. Пам`ятайте, не погодитеся ви - може погодитися інша. Якщо навіть вам не сподобатися, ви можете зупинитися, але спробувати в будь-якому випадку варто. Як почати займатися анальним сексом і як до нього правильно підготуватися? Спробуємо розібратися в цьому питанні разом.

Як займатися анальним сексом: підготовка



В інтернеті ви знайдете чимало інформації про те, як займатися анальним сексом: відео, навчальні книги, популярні статті. Все це безумовно допоможе вам. Краще, звичайно, перевіряти всі знання на практиці, але підготовка повинна бути проведена заздалегідь.

  • Анальний секс повинен відбуватися за взаємної згоди партнерів. Чи хочете ви дійсно спробувати або на вас тисне партнер або ви просто прагнете віддати данину моді? Анальний секс може доставляти величезне задоволення, але якщо ваше бажання дійсно щиро!
  • Як займатися анальним сексом дівчині? Якщо ви боїтеся болю, спробуйте спочатку займатися анальним сексом самостійно. Вивчіть анальну анатомію: м`язи сфінктера, анальний канал, пряму кишку. Дізнайтеся, як ваш анус реагує на дотики і проникнення. Можна використовувати спеціальні секс-іграшки або власні пальці. Поступово привчайте своє анальний отвір все до більш активному проникненню. Проробивши все це, вам легше буде налаштуватися на секс з партнером.
  • Анальна гра. Анальний секс не обов`язково має на увазі проникнення. Партнери часто несправедливо забувають про такі ерогенні зони як анус, сідниці, пряма кишка. В якості підготовки ви можете приділяти більше уваги цим частинам тіла у вашій сексуальній грі.
  • Очисна клізма. Деякі рекомендують безпосередньо перед анальним зносинами робити клізму, яка прочистить вашу пряму кишку. Це потрібно дівчатам, які боятися, що сліди калу залишаться на статевому члені, і це приносить їм психологічний дискомфорт. У будь-якому випадку, це процедура робиться за бажанням.

Як займатися анальним сексом: техніка безпеки



Щоб анальний секс приносив тільки радість, треба дотримуватися простих правил:

  • Займайтеся анальним сексом тільки з перевіреним партнером або з використанням спеціального щільного презерватива. При анальному сексі ризик зараження венеричними захворюваннями вище, ніж при вагінальному, так як слизова оболонка прямої кишки більш тонка. Якщо після анального сексу партнер вводить статевий член у вагіну, прослідкуйте, щоб він його ретельно вимив. У прямій кишці багато бактерій і мікробів, вкрай небажано, щоб вони потрапили на слизову вагіни.
  • Правило анального сексу: якщо боляче і з часом біль не проходить, то треба зупинитися. На початку анального зносин м`язи жінки можуть рефлекторно стиснутися і вона відчує біль - це свідчить про те, що жінка недостатньо розслаблена. Як безболісно займатися анальним сексом? Розслабитися! Партнеру слід підвищити збудження дівчини, пестячи її груди, соски, сідниці, клітор.
  • Використовуйте мастило. Рясно змащуйте анальний отвір, статевий член, секс-іграшки. Мастило забезпечить легке ковзання, зніме неприємні відчуття, запобіжить роздратування і запалення.
  • Багато хто цікавиться: як часто займатися анальним сексом? Сексологи не рекомендують займатися цим видом сексу частіше 4-5 разів на місяць. Це може привести до виникнення геморою, анальних тріщин, розтягування прямої кишки.

Як займатися анальним сексом з партнером

Отже, ви провели всі підготовчі захід і обидва готові. Як зайнятися першим анальним сексом?

  • До близькості і під час її говорите з партнером: що подобається, а що ні. Ви також можете зрозуміти по її / його реакцій, як партнер ставиться до певних пестощів. Якщо ви будете звертати увагу на переваги партнера, то легко знайдете приємний обом спосіб заняття анальним сексом.
  • Почніть з еротичної гри: пестіть анус пальцями, мовою, проникайте всередину спочатку одним потім декількома пальцями. Визначте, що збуджує вашого партнера, де треба пестити ніжно, а де більш активно.
  • Чи не намагайтеся запхати відразу весь член цілком і подалі. Робіть це поступово і обережно. Спочатку введіть головку. Зупиніться і почекайте, коли партнер розслабитися. Після цього можна рухатися далі.
  • Коли ви перший раз проникніть в анальний отвір партнера не починайте відразу активні рухи. Просто завмріть. Якщо ваш партнер почне рухатися, робіть це разом з ним. Не намагайтеся просунути ваш член дуже глибоко: партнер сам встановить допустиму глибину проникнення. З практикою ви зможете зробити більше. Не забувайте про інші види стимуляції: поцілунки, ніжні слова, секс-іграшки.
  • Характер рухів. Коли ви обидва звикнете, то зможете експериментувати з рухами. Можна спробувати рухатися вперед-назад або з боку в бік. Слідкуйте, як реагує партнер. Дайте можливість партнеру рухатися, а самі залишайтеся нерухомим.
  • Пози для анального сексу. Певною правильної пози не існує. Орієнтуйтеся за вашими відчуттями. Багато рекомендують починати з пози на боці або позу коліна на грудях.

Сподіваюся, ми відповіли на ваше запитання, як правильно займатися анальним сексом. Експериментуйте і даруєте радість собі і своєму партнерові.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!