Як трахнути в попу?

Як трахнути в попу?

До сих пір для багатьох людей, особливо для жінок, анальний секс є чимось забороненим і інтригуючим. У той же час багато чоловіків нерідко задаються питанням про те, як трахнути в попу свою партнерку. При цьому як тільки вони заводять розмову про це, практично завжди отримують відмову. Однак при правильній підготовці партнерки до анального сексу і при виконанні рекомендацій, які будуть дані нижче, можна не просто схилити свою другу половинку до такого експерименту, але і отримати разом незабутнє задоволення.

Як правильно трахнути в попу - поради чоловікам

Як це часто буває, ініціатива виходить від чоловіка, а тому, якщо він хоче доставити не тільки собі, а й своїй партнерці справжнє задоволення, він повинен приділити чимало часу підготовці.

По-перше, анальний секс, особливо в перший раз, не повинен бути спонтанним: до нього слід ретельно підготуватися. Слід придбати спеціальну змазку в аптеці, найкраще виготовлену на силіконовій основі. Вона більш щадна, економна і не завдає шкоди жіночому організму. Також обов`язково слід використовувати презервативи.

По-друге, перед тим, як приступити до сексу, необхідно, щоб жінка звикла до того, що в її анус є чужорідний предмет. Для цього необхідно акуратно пестити сфінктер спочатку мовою, потім пальцем. При бажанні можна придбати спеціальні ковпачки для анального сексу. І тут слід запастися терпінням. Іноді така підготовка може тривати кілька днів. Але якщо ви дійсно хочете не просто трахнути дружину в попу, а й доставити їй цим задоволення, то час підготовки для вас не буде мати значення.

По-третє, необхідно дуже сильно порушити жінку і дозволити їй розкріпачитися. Зробити це допоможуть ніжні і пристрасні прелюдії, а також келих вина, який допоможе зняти напругу. В ідеалі варто дочекатися моменту, коли жінка сама попросить увійти в неї.



По-четверте, анальний секс не терпить поспіху. Тому слід відразу забути картини з порнофільмів, де головний герой швидко і легко проникає в анус своєї партнерки. Входити в жінку слід повільно і акуратно, уважно прислухаючись до її словами і відчуттів. Найкраще відразу після введення члена трохи затриматися в такому положенні, щоб жінка могла звикнути до нових відчуттів. Тільки після цього можна почати повільно рухатися.

Тепер ви знаєте, як трахнути дівчину в попу акуратно. Але для того, щоб вона отримала насолоду, їй теж необхідно правильно підготуватися.

Як підготуватися жінці до анального сексу

Раніше вже говорилося, що велика частина відмов від анального сексу відбувається через те, що жінка боїться, не тільки болю, але і бруду. Тому зовсім не зайвим буде заздалегідь зробити клізму і ретельно прийняти душ.

Неодноразово вже говорилося, що саме страх є причиною болю під час будь-якого сексу, тому необхідно заспокоїтися і розслабитися. Довіртеся своєму партнеру і направляйте його. Найголовніше, як під час попередніх ласк, так і під час самого анального сексу, - це не мовчати. Якщо якийсь рух партнера доставляє вам дискомфорт і тим більше біль, варто негайно сказати йому про це.

А на закінчення хочеться сказати, що головне - це постановка питання. Не треба прагнути просто трахнути дружину в жопу і швидше, а краще подумати, як правильно зайнятися анальним сексом з коханою жінкою і отримати задоволення від цього разом.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!