Як трахнути сплячу?

Як трахнути сплячу?

У деяких чоловіків іноді в голові проскакує питання про те, як можна трахнути сплячу дівчину. Кого-то просто збуджує спляча партнерка, а у кого-то, може бути, раптово прокинулося сильне бажання. У таких ситуаціях є два шляхи: перший - відмовитися від сексу зі сплячим партнером, так як це аморально, а другий - все ж спробувати втілити своє бажання.

Як можна трахнути сплячу дівчину

Давайте визначимося відразу, що трахнути людини, який спить, і не розбудити його - просто неможливо, якщо він, звичайно, не перебуває під впливом алкогольних або навіть наркотичних речовин. Але навіть в цьому випадку такий статевий акт буде вважатися згвалтуванням. І легко припустити, що нічого хорошого в цьому випадку не відбудеться. Адже партнерка може прокинутися в самий невідповідний для вас момент, і логічно припустити, що вона не буде рада вашим діям. Тому висновок в такій ситуації один - займатися сексом зі сплячою людиною категорично не можна, це не тільки аморально, але й протизаконно.

Однак якщо все ж сексу дуже сильно хочеться, а партнерка спить, можна піти іншим шляхом, а саме - розбудити дівчину. Але, зрозуміло, будити треба не зі словами «Прокинься, я тебе хочу», а ніжними поцілунками і ласками.



Можна почати цілувати шию, груди, живіт, ніжно погладжувати шкіру рук, спини, ніг і при цьому шепотіти на вушко ніжні слова. Ні в якому разі не можна робити ніяких різких рухів. Ними можна не тільки налякати сплячу дівчину, але і взагалі відбити у неї сексуальне бажання.

Якщо ви будете робити все правильно, дівчина сама підкаже вам своїми стогонами і рухами тіла, коли саме вона буде готова до сексу. Сам статевий акт не повинен бути занадто інтенсивним і різким, нехай краще все руху будуть ніжними, акуратними і, звичайно ж, збудливими. В цьому випадку задоволення отримаєте не тільки ви, але і ваша дівчина. І цілком можливо, що в подальшому такий "напівсонний" секс стане у вас постійним.

В цілому ж говорити про те, як трахнути сплячу дівчину, просто некоректно, та ще й кримінально карається. Тому якщо сексу вам дуже хочеться, а чекати немає сил, найкраще зайнятися самозадоволенням або розбудити свою партнерку ласками, а не намагатися трахнути її проти її волі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!