» » » Як швидко довести до оргазму?

Як швидко довести до оргазму?

Оргазмом називають найвищу точку насолоди, яку людина отримує під час сексу або мастурбації. Говорячи про те, як швидко довести до оргазму, слід розуміти, що це почуття, як таке, серйозно різнитися у дівчат і хлопців. Тому розглядати це питання стоїть за статевою ознакою.

Як швидко довести до оргазму дівчину

Це перше, що ми розглянемо в даному матеріалі. По-перше, запорукою яскравого і швидкого оргазму є висока ступінь збудження представниці прекрасної половини людства. Тому чоловікові не варто сильно поспішати і відразу лізти своїй обраниці в трусики. Перед початком любовного акту бажано прийняти душ, а потім полежати один з одним голими. При цьому, рекомендується цілувати шию і вуха дівчини. Представниць прекрасної половини людства дуже збуджує шепіт і дихання в область вуха і шиї. Називайте її ім`я, говорите ніжні речі, проте не будьте вульгарним. Потихеньку притискайте партнера сильніше і сильніше, щоб він відчув вашу грубу чоловічу, але одночасно і ніжну силу.

Поступово від шиї потрібно переходити до грудей, прасувати сосок, цілувати його, трохи покусуючи. Потім обхопіть груди долонею, ніжно стискайте її, поступово збільшуйте вплив. Головне, не переборщити і не зробити обраниці боляче. Поступово варто переходити до погладжувань і стискання сідниць і стегон. Водите пальцем неподалік від статевих губ, проте не торкайтеся до них. Безпосередня близькість чоловічих рук, в поєднанні з відсутністю контакту, змусить дівчину «спалахнути». Далі чоловікові слід доторкнутися членом до статевих губ, але не вводити орган у піхву. Повторіть поцілунки шиї, грудей, змусьте дівчину трохи потомитися в очікуванні початку акту. Пальцем бажано «пограти» з клітором.



Тільки після всього цього, коли ви відчули, що партнерка дуже збуджена, починайте статевий акт. Не поспішайте, потроху нарощуйте темп. Якщо ви увійшли в дівчину ззаду, намагайтеся не забувати про клітор і стимулюйте його пальцями. Це дуже важливо, тому що багато дівчат не здатні закінчити без яскравої стимуляції клітора. Ці поради допоможуть швидко довести жінку до оргазму, якщо, звичайно, вона не фригідна.

Як швидко довести до оргазму чоловіка

Що стосується питання, як довести до оргазму чоловіка швидко, тут, як правило, трохи простіше. Швидше за все довести до оргазму чоловіка можна руками. Для цього необхідно обхопити статевий орган рукою, імітуючи м`язи піхви. Поступово необхідно збільшувати темп фрикций. Ще одним дієвим методом є оральна стимуляція члена за допомогою губ і язика. Подібні ласки призводять до яскравого і швидкого оргазму.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!