» » » Де знаходиться точка g?

Де знаходиться точка g?

Одним з найбільш хвилюючих питань для чоловіків є такою: де знаходиться точка G у жінки? Адже не просто так це місце називають «точка найвищого задоволення». Разом з клітором, точка G, а конкретніше - її стимуляція, може довести жінку до найяскравішого оргазму в її житті. Лікарі впевнені, що стимуляція точки G у жінки, доведуть її до дуже швидкого оргазму, на відміну від інших способів.

Де у жінок точка G

Точка G являє собою якусь невелику опуклість, яка розташована на передній стінці піхви. В середньому, її розміри складають близько одного сантиметра, у кожної жінки її розташування є строго індивідуальним умовою. Якщо партнер в перший раз пробує виявити цю точку у своєї партнерки, то найкраще це робити тоді, коли жінка вже сильно збуджена. Найзручніше шукати точку G в такому положенні, коли дівчина строго лежить на спині. Чоловік, після прелюдій, вводить палець в піхву і обережно обмацує їм передню стінку піхви, приблизно на відстані 2-5 см від входу. На дотик ця точка нагадує маленьке ущільнення або опуклість, за формою її порівнюють з волоським горіхом дуже маленького розміру. Приблизно таким же способом, жінка може самостійно виявити цю точку - краще це робити також в стані сильного збудження, щоб отримати незабутні відчуття.

Точка G у чоловіків, де вона знаходиться

Масування передміхурової залози в рази підсилює оргазм у чоловіків і впливає благополучному пересуванню сперматозоїдів, але це не означає, що у чоловіків є точка G. Крім цього, простата вважається дуже потужною ерогенною зоною. Під час масажу чоловічий ерогенною зони, чоловік може випробувати оргазм навіть без стимуляції статевого члена. Передміхурова залоза розмірами і формою нагадує собою каштан.



Знайти її складно, але при бажанні це можливо. Шукати слід навпомацки. Вона розташовується під сечовим міхуром і оточує всю верхню частину сечовипускального шляху. Дістатися до простати можливо тільки через анус - щоб це зробити, треба просунутися вперед приблизно на 4-5 сантиметрів. З боку живота, на передній стінці, потрібно знайти маленьку опуклість. Таке далеке інтимне розташування змушує кожного чоловіка дуже засумніватися - чи потрібно йому таке неземне і блаженственное задоволення - так як його можуть прийняти за представника нетрадиційної орієнтації.

Якщо ви не зрозуміли де точка G, відео в інтернеті може вам в цьому допомогти. Але, як то кажуть, краще один раз відчути, ніж сто разів побачити.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!