» » » Як довести жінку до оргазму?

Як довести жінку до оргазму?

Якщо раніше цю тему піднімати було непристойно, то тепер можна говорити відкрито. Егоїстів ніхто не любить, тому кожен чоловік повинен зробити все, щоб його улюблена відчувала себе щасливою в моментах з ним наодинці. Як довести жінку до оргазму? Щоб точно розуміти, як це потрібно робити, спочатку розберемося в фізіології жіночого оргазму.

Як виникає жіночий оргазм

Жінка здатна відчувати вагінальний і кліторальний оргазм. На думку сучасних сексологів, за виникнення і силу жіночого оргазму відповідають два нерва. Перший - «статевий» - іннервує клітор- другий - «тазовий» - іннервує зовнішні статеві органи. Перший нерв відповідає за виникнення клиторального оргазму, другий - за виникнення вагінального оргазму.

Варто також відзначити, що клітор у жінки - це спеціальний орган, призначений якраз для того, щоб його володарка відчувала оргазм. Клітор має багато нервових закінчень, тому кліторальний оргазм набагато більш поширений, ніж вагінальний. Тазовий нерв проходить через піхву і уретру, тому коли жінка відчуває вагінальний оргазм, у неї може також скорочуватися і уретра.

Досягти клиторального оргазму можна за допомогою матурбаціі, умілих рухів рук і мови. Для того щоб жінка відчула вагінальний оргазм, чоловічий пеніс повинен стимулювати її піхву близько півгодини.

Як швидко довести жінку до оргазму

Для цього навчитеся стимулювати точку G, яка являє собою невеликий горбок, розташований на передній стінці піхви на глибині близько 5 см. Точка G - це невелике скупчення судин і чутливих нервових закінчень. Ви можете знайти точку G у своїй жінки. Для цього краще вибирати час до або після оргазму. Жінка повинна бути порушена. Покладіть жінку на спину, акуратно введіть свій палець в піхву подушечкою вгору і постарайтеся намацати точку G. Поверхня піхви зсередини м`яка і гладка, але точка G буде виділятися своєю бугристостью. Шукати її треба в найвищій точці передньої стінки піхви.

Стимуляція точки G

Крапку знайшли, як її стимулювати? Іноді, особливо, якщо такого з жінкою раніше не відбувалося, стимуляція точки G може викликати бажання до сечовипускання, але це незабаром проходить і виникають настільки приємні відчуття, що жінка може почати єякулировать, подібне до чоловіка. Тому правильна стимуляція точки G - це найвірніший відповідь на питання про те, як довести жінку до струминного оргазму.

мануальна стимуляція

Стимулювати точку G можна як руками, так і за допомогою відповідних сексуальних поз.



Як руками довести жінку до оргазму? Потрібно укласти жінку на спину, попросити зігнути в колінах ноги так, щоб жінка спиралася на ступні, розвести стегна трохи в сторони. Далі випрямити долоню, з`єднайте безіменний і середній пальці і розташуйте їх разом під прямим кутом до решти пальцях. Далі проникаєте безіменним і середнім пальцями в піхві сильно збудженої жінки і загинаєте пальці у вигляді літери «П», не виймаючи їх з піхви. У такому положенні відбувається стимуляція точки G. Перевірте, чи все вірно? Долоню повинна бути спрямована вниз, вказівний палець - також спрямований вниз і притиснутий до жіночої сідниці, середній і безіменний - введені в піхву, наскільки це можливо, і знаходяться в положенні «П». Якщо все, як треба, почніть рухати пальці вгору-вниз в піхву зі швидкістю до 2 рухів в секунду. Точка G почне набухати, а жінка відчує сильний оргазм, який може закінчитися жіночою еякуляцією. Як тільки жінка почне відчувати оргазм, вийміть пальці з її піхви і дайте їй відчути насолоду. Коли оргазм скінчиться, можете повторити все вищеописане стільки раз, скільки потрібно.

Стимуляція під час сексу

Правильна стимуляція точки G статевим членом має відбуватися на невеликій глибині. Якщо здійснювати в такому положенні часті поштовхи, член почне тертися об точку G і викликати її збудження. Але багато також залежить не тільки від рухів, а й від пози, в якій пара займається сексом.

Відповідні пози:

  1. Жінка стоїть на четвереньках на ліжку, спираючись при цьому на поверхню колінами і ладонямі- чоловік входить в жінку ззаду.
  2. Жінка лягає на ліжко на живіт, зводить ноги разом і витягує їх-чоловік входить ззаду.
  3. Жінка лежить на невисокій поверхні (наприклад, на столі), розсовує ноги в сторони-чоловік входить всередину, стоячи на колінах на підлозі.


Точка G породжує вагінальний оргазм. А як домогтися клиторального? Як довести жінку до оргазму, задіюючи її клітор?

стимуляція клітора

Вона може відбуватися руками (мануально), за допомогою мови (орально) і в певних позах для сексу.

мануальна стимуляція

Відразу переходити до стимуляції клітора можна, це дуже чутливий орган. Спочатку потрібно жінку гарненько «підігріти», стимулюючи її інші ерогенні зони - шию, губи, груди, внутрішню частину стегон. Так Ви не тільки зробите правильний перехід до мануальної стимуляції клітора, але і зможете збільшити відчуття жінки від оргазму.

Клітор має дуже чутливу голівку, тому деяким жінкам пряме дотик до неї викликає негативні емоції і навіть біль. Під час мануальної стимуляції постійно стежте за відчуттями партнерки, за її реакцією на Ваші дії. Це дуже важливо!

Для стимуляції клітора підходять ніжні кругові або рухи, що погладжують. Робити їх треба з середньою швидкістю - не повільні, але і не швидко. Гладьте верх клітора, його боку, масажуйте його між вказівним і великим пальцями.

оральна стимуляція

Як довести жінку до оргазму за допомогою мови? При кунілінгусі не можна постійно стимулювати тільки клітор жінки, приділяйте увагу іншим ділянках її статевих органів. Сама стимуляція клітора повинна будуватися на легких поцілунках, смоктання і лизання клітора. Слідкуйте за реакцією жінки, так як переваги кожної індивідуальні. Уникайте жорсткого безпосереднього впливу на головку клітора.

сексуальні пози

Як довести жінку до оргазму за допомогою поз? Тут хороша поза, коли жінка лежить, розставивши ноги, на невисокій поверхні, чоловік, стоячи на колінах, входить всередину, а вільними руками стимулює клітор.

Допоможе і така поза: жінка лежить на ліжку на спині з зімкнутими ногами, чоловік входить в неї зверху. Щільний контакт лобків і зведені ноги збільшують шанси на отримання жіночого оргазму.

Третя поза: Чоловік лежить на ліжку на спині, жінка сидить на його статевому члені зверху, при цьому особою до чоловіка. Спираючись руками на чоловічі плечі або груди, жінка прогинає спину, відводить ноги назад, наскільки це можливо. Щоб не втрачати рівноваги, жіночі ноги повинні бути розташовані з боків чоловічих ніг. У цій позі домінує жінка - вона повинна робити обертові рухи стегнами. Якщо все правильно, то оргазму можна досягти за одну-дві хвилини.

Тепер Ви знаєте, як можна довести жінку до оргазму різними способами. Але перш за все пам`ятайте, що шлях до розкріпачення, а значить, і до повноцінного отримання задоволення знаходиться у жінки в голові, так що проявіть увагу і турботу до її емоційного стану. В цьому і полягає головна відповідь на те, як швидко довести жінку до оргазму.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!