» » » Як жінка любить жінку?

Як жінка любить жінку?

Як жінка любить жінку?

Чи варто дивуватися тому, що жінки можуть любити один одного? Деякі жінки теж здатні відчувати по відношенню один до одного сильні почуття. Однак такі відносини в сучасному суспільстві вважаються нетрадиційними. Тому багатьом цікаво дізнатися, як жінка любить жінку.

Секс у лесбіянок

У любовному акті жінок переважають оральні ласки. Звичайно, руками вони один одного теж пестять. Крім того, жінки активно використовують всілякі сексуальні іграшки: вібратори, фалоімітатори, страпони та інші пристосування, які можуть заповнити відсутність чоловічого члена.

Зазвичай любовний акт починається з ніжних поцілунків, погладжувань і масажу. Жінки по черзі або разом пестять один одного, стосуються грудей, сідниць, стегон і переходять до оральних пестощів - куннилингусу.

оральні ласки

В цілому акт одностатевої жіночої любові спрямований на досягнення клиторального оргазму. А знаючи потреби жіночого тіла, жінки найчастіше справляються з цим завданням дуже добре.

Ласки починаються з ніжних дотиків мовою клітора і статевих губ. Одна з партнерок лягає на спину, підклавши під берда подушку, і широко розводить випрямлені ноги. Вона також відкриває руками великі статеві губи, оголюючи клітор. Інша жінка починає пестити клітор мовою, чергуючи його облизування з частими ударами кінчиком язика. Час від часу від ласк клітора партнерка переходить до пестощів вульви і області навколо клітора. Тим самим вона продовжує задоволення від контакту і «відсуває» момент оргазму. Якщо друга жінка трохи зігне ноги в колінах і підтягне їх до грудей, то дасть можливість своїй партнерці пестити вхід у піхву мовою і пальцями.



Часто жінки міняються місцями або займають позицію «69» і продовжують взаємні ласки. І так може тривати дуже і дуже довго, тому що жодному з партнерів не потрібно зберігати ерекцію.

ласки грудей

Поцілунки, погладжування, посмоктування, покусування грудей доставляє не менше задоволення, ніж ласки клітора і вульви. Партнерки також пестять один одного по черзі або практикують спільні ласки.



При взаємних ласках грудей жінки сідають або стають обличчям один до одного так, щоб їх соски стикалися. Потім вони починають злегка присідати або здійснювати хвилеподібні рухи, щоб соски терлися одна об одну.

трибадизм

Так називається жіночий статевий акт, який є тертя клітора одна об одну. Часто саме так завершуються лесбійські любовні втіхи, і жінки досягають одночасного оргазму.

Хоча трибадизм і вважається примітивною сексуальною практикою в лесбійських іграх, він дуже поширений. При цьому статевому акті жінки приймають традиційну місіонерську позу. Але є й інші варіанти:

  • обидві жінки стоять на колінах, спершись спиною на купу подушок;
  • одна партнерка лежить спиною на столі, звісивши ноги вниз (стегна на краю стола), друга встає навпаки;
  • обидві жінки лежать в позиції «ножиці» обличчям один до одного;
  • партнерки лягають головами в різні боки, а їх клітори стикаються.

жіноча любов

Насправді, жінки люблять один одного набагато чувственнее і ніжніше, ніж в сексуальних відносинах з чоловіками. Судіть самі: жінці для збудження потрібно набагато більше часу, ніж чоловікові, тому при традиційному сполученні жінка часто просто не встигає отримати оргазм.

Жінка набагато краще чоловіки знає, чого хоче жіноче тіло, які місця найбільш чутливі до пестощів і як саме їх потрібно пестити. Жінки один з одним більш відверті і не соромляться говорити про свої бажання.

Любовний союз двох жінок не завжди має на увазі і сексуальні відносини. Найчастіше почуття залишаються платонічними, хоча дами живуть разом, ведуть спільне господарство і навіть виховують дітей. Мало того, часто любовні відносини жінок дуже міцні.

Найчастіше одна з жінок займає активну позицію, виконуючи роль чоловіка (годувальника і захисника). Але буває, що їх відносини рівноправні. Жінки можуть бути коханками або жити як сімейна пара. У будь-якому випадку їх пов`язує не тільки сексуальний потяг, але і почуття. Адже жінки перш за все шукають чуттєві відносини.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!