» » » Як виглядає клітор?

Як виглядає клітор?

Всі медичні енциклопедії називають клітор органом статевого почуття. Але за цією скупою формулюванням стоїть велика комплексна структура, від якої залежить сексуальне задоволення жінки. Як виглядає клітор, напевно, знають всі, але яке його будова, мало хто знає.

Будова жіночого клітора

Основне і єдине призначення жіночого клітора - накопичувати, концентрувати сексуальні відчуття кожної жінки, тим самим, перетворюючи їх в оргазмические відчуття. Так же само, як і чоловічий статевий член, клітор формують кавернозні тіла, які мають високу здатність до збільшення в обсязі і наповненню. І так, як і у пеніса, у клітора є головка, вуздечка, тіло і щось на зразок крайньої плоті - невелика складочка шкіри, яка покриває його і називається кліторальним капюшоном. Але, на відміну від чоловічого статевого органу, у клітора значно багатшими система нервових закінчень, які глибоко йдуть всередину тіла і охоплюють внутрішню поверхню стегон.

Середні розміри жіночого клітора досягають від двох до чотирьох сантиметрів в спокої (включаючи тіло і головку), але це ніяким чином не впливає на його чутливість. Зате, на чутливість впливає відстань між вагінальним отвором і клітором. Найчастіше воно становить близько 2-3 см. Це відносно, звичайно: у деяких жінок клітор розташовується безпосередньо над піхвою, а у інших він знаходиться набагато далі.

Клітор у кожної жінки може виглядати зовсім по-різному - від ледь виступає бугорочки, до дуже великого (до 6 см) освіти, яке нагадує собою пеніс - все це дуже індивідуально. Якщо хто не знає, як виглядає клітор, фото клітора йому допоможе, де все детально зображено.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!