» » » Як хлопчикові стати дівчинкою?

Як хлопчикові стати дівчинкою?

Як хлопчикові стати дівчинкою?

Деякі чоловіки психологічно відчувають себе жінками. І цей дисонанс між зовнішнім виглядом і внутрішнім світом приносить їм купу незручностей. На операцію зі зміни статі потрібно вирішуватися в крайньому випадку. Її техніка складна, і після неї з нез`ясованих причин живуть недовго. Про те, як хлопчикові стати дівчинкою, ви дізнаєтеся з нашої статті.

трансформація

Операція зі зміни статі проводиться в кілька етапів. Їх може бути більше або менше, це питання вирішується індивідуально з лікарем.

Більшість транссексуалів починають перетворення зовнішності з збільшення і зміни положення грудей. Ця операція носить назву фемінізується маммопластика. До операції пацієнти проходять курс гормонотерапії. Під час нього чоловік отримує препарати з жіночими статевими гормонами, які сприяє формуванню у них деяких жіночих статевих ознак, наприклад, зростання грудей. Під час самої операції додатково вводяться спеціальні імплантати.



На другому етапі видаляються зовнішні чоловічі статеві органи і проводиться пластика жіночих. Спочатку чоловікові видаляється статевий член, насінники і частково шкіру мошонки. З шкіри пеніса формують зовнішній отвір піхви. Статеві губи створюють за рахунок шкіри мошонки. Транссексуалам навіть роблять клітор, цей процес називається кліторопластіку. Є кілька варіантів виконання цієї операції. При першому методі клітор формують з частки головки статевого члена, при другому для його освіти використовують силіконовий імплантант.

При необхідності пацієнтам проводять ліпосакцію, видаляючи жир з типово чоловічих місць - живота і талії. Деякі транссексуали наполягають також на корекції рис обличчя, надаючи їм більш жіночний вигляд.

Про те, як морально і зовні хлопчикові стати схожим на дівчинку, читайте в статті Як хлопцеві стати дівчинкою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!