» » » Як жінки стають чоловіками?

Як жінки стають чоловіками?

Наш світ дуже багатий на різні явища. У ньому можна зустріти все що завгодно. Це звичайно залежить від різноманітності людських характерів, ідей, думок, бажань. На жаль, більшість незвичних для нас речей і вчинків сильно критикується і піддається різним, в основному негативним, оцінками. Наприклад, досить незвичайними для нас залишаються ситуації, пов`язані зі зміною статі. Що ж штовхає людей до таких дій? У цій статті буде розглянуто, як жінки стають чоловіками.

фізіологічні зміни

Отже, спочатку розглянемо, як відбувається така зміна в фізіологічному плані. Що в фізіології в основному відрізняє чоловіка від жінки? Це геніталії, первинні статеві ознаки. Тобто, щоб змінити жіночий стать на чоловічу, жінкам доводиться робити операції зі зміни геніталій. Суть операції полягають у видаленні жіночих статевих органів і потім «пришиванні» чоловічих статевих органів. На словах здається все дуже просто. Але існує велика кількість но. Справа в тому, що для проведення таких операцій спочатку потрібно буде пооббивати пороги багатьох інстанцій. Останнім і найважливішим є візит до психіатра, який встановлює "діагноз", за яким потрібна зміна статі. Операції зі зміни статі дуже сильно знижують імунітет людини. І немає гарантій, що органи, які пересідали, можуть прижитися. перед операцією пацієнт проходить довгий курс подготовкі6 йому колять гормони, він повинен здати масу аналізів тощо.

після оперативного втручання крім зміни геніталій відбуваються і перебудови і в усьому організмі. Адже чоловіки, завдяки своїм гормонам, зокрема, тестостерону, в результаті отримують розвиток м`язової маси, зростання волосся на обличчі. Навіть віслюку операції жінки стають чоловіками не відразу. необхідний довгий курс адаптації, причому не тільки в фізіологічному, але і в психологічному плані. Адже разом зі змінами в тілі повинні відбуватися і зміни в мозку.

Причини зміни статі



Якщо говорити про причини зміни статі, то їх досить багато. І майже неможливо усвідомити, що ж відбувається в голові таких жінок. Зазвичай причинами зміни статі стають якісь проблеми в житті, можливо в психології. Адже в суспільстві більш важливу роль приділяють саме чоловікам, їм віддають більшість лаврів, а жінок ставлять на кілька нижчий щабель. І в результаті, коли жінка бажає досягти того, що і чоловіки, то на свою адресу отримує косі погляди з боку, обмеження і стереотипи. А проблема приниження і виховує в жінках чоловічі риси, і частково перетворює жінок на чоловіків. Тобто суспільний тиск змінює хід думок в голові жінок, змінює риси їхнього характеру.

Крім того, розглядаючи, як жінки стають чоловіками, варто згадати і про те, що дуже часто жінки ще від народження можуть мати чоловічі характери. Вони мало цікавляться звичайними дівочими іграшками, такими як ляльки, м`які іграшки. Навпаки, їх тягне грати серед юнаків, тягне полізти туди, де стає страшно, цікавить гра автомобілями, іншими словами, цікавлять хлоп`ячі захоплення і розваги. Створюється враження, що під виглядом дівчини сховався якийсь хлопець. І в один момент така дівчина починає розуміти, що вона сильно відрізняється від дівчат і їй хочеться стати чоловіком в фізіологічному плані.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!