» » » Як змінити стать?

Як змінити стать?

Як змінити стать?

Медицина в наші дні зробила крок далеко вперед. Ті операції, про які раніше не можна було і подумати, стали реальністю. Так, за допомогою сучасної пластичної хірургії стало можливо змінити стать і, як наслідок, знайти своє справжнє «Я». Нехай і таким, кілька радикальних, способом.

Як змінити стать: підготовка

Безпосередньо перед операцією людині необхідно пройти виснажливу підготовку, розділену на 3 етапи:

  • По-перше, щоб встановити діагноз «транссексуалізм», буде проведена психіатрична експертиза. Якщо вона виявить, що людина ще вагається, в корекції статі буде відмовлено.
  • По-друге, після того, як діагноз підтверджений, людині треба буде пройти соціальну адаптацію - йому треба буде прожити не менше року в ролі представника протилежної статі. Таким чином всі переконуються, що рішення остаточне.
  • По-третє, починається гормональна перебудова - прийом спеціальних препаратів. Людині, який змінив стать, доведеться приймати їх все життя.

Дозвіл на операцію видається в наступних випадках:

  1. Безперервне відчуття статевої невідповідності протягом усього життя, яке було усвідомлено в ранньому віці;
  2. Часте відвідування сексопатолога (період - не менше року);
  3. Стаціонарне обстеження в клініці протягом місяця;
  4. Висока ймовірність суїциду через конфлікт між статевою приналежністю і внутрішнім самовосприятием;
  5. Відсутність психічних відхилень і гомосексуальних схильностей;
  6. Високий рівень соціальної адаптації у новій життєвій ролі.

Нарешті, після того, як всі перешкоди пройдені, в спеціалізованій клініці роблять операцію зі зміни статі.

Як проходить операція



На операційному столі у чоловіка видаляють статевий орган і в області геніталій формують піхву з клаптиків тканини пеніса, мошонки, фрагментів кишечника та інших ділянок тіла. До видалення яєчок пацієнту необхідно пройти інтенсивний курс гормонотерапії, щоб знизити рівень тестостерону. Гормон перестає вироблятися після видалення яєчок, що дозволяє знизити рівень прийнятих гормональних засобів. Тепер людині доведеться приймати жіночі статеві гормони - естрогени, щоб змінити контури тіла і збільшити молочні залози.

Зробити з жінки чоловіка набагато складніше, тому що сформувати функціональний статевий орган з невеликої ділянки тканин на клітор майже неможливо. Його намагаються створити не раніше, ніж через рік після того, як були видалені жіночі статеві органи. Частина молочних залоз також видаляється.

Ризики, як при будь-якому хірургічному втручанні, пов`язані з можливістю кровотечі та зараження, а також шрамами, нечутливістю і необхідністю повторних операцій.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!