» » » Як чоловікові стати жінкою?

Як чоловікові стати жінкою?

Раніше не спостерігалося такої маси людей, що прагнуть змінити свою статеву приналежність. Однак останнім часом багато хто прагне змінити свою стать з різних причин. Сьогодні поговоримо про те, як чоловікові стати жінкою.

Чому чоловіки хочуть бути жінками

Безсумнівно, громадський вплив має своє місце. Але ж є і випадки, коли хлопчик росте в чоловічому оточенні, його виховують на прикладах мужності і героїзму йому подібних, але не дивлячись на це, у чоловіка виникає бажання стати жінкою. Відгадку цього вчені стали шукати здалеку - ще з моменту зачаття. І знайшли! Виявляється, на певному етапі розвитку зародка у матері може статися якийсь емоційний збій, який впливає і на майбутню дитину, відповідно, відбувається деяке «сплутування» хромосом і спотворення в свідомості плода.

Чоловікові стати жінкою непросто

Так, затребуваність зміни статі на жіночий в наші дні надзвичайно висока. Фахівців же в цій справі не так багато, і звідси випливає проблема - очікування. Часом до моменту здійснення операції (досить дорогим, між іншим) проходять не те що місяцями, роками довгого очікування! А це час буде непростим: бюрократична тяганина і всілякі психічні обстеження вимотають вас. Якщо буде виявлено розлад психіки, то в операції вам взагалі відмовлять.

Буває таке, що після проведення операції, коли чоловік вже став жінкою, йому просто важко в суспільстві. Адже змінивши стать, ви повністю міняєте своє суспільне становище, і можливо, піддастеся непорозумінням і гонінню з боку ваших колишніх колег або друзів.

Простий спосіб, як чоловікові стати жінкою



Але навіщо все ускладнювати - операції, проблеми ... Буває таке, що в свідомості людини відбуваються деякі зміни на психологічно-сексуальному рівні. Тоді є простий метод, як чоловікові стати жінкою на час. Так, ми говоримо про трансвеститів.

Досить тільки носити жіночий одяг, наносити макіяж - і ось, чоловік став жінкою. Нехай і не повністю, але деяка частка реалізму в цьому присутній. Так що там говорити, у деяких це настільки натурально виходить, що відрізнити трансвестита від реальної жінки досить-таки складно.

В останньому випадку людина напевно піддається пресингу з боку суспільства. Тому перш ніж вирішуватися стати трансвеститом, потрібно бути готовим до такої реакції з боку багатьох людей.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!