Як стати геєм?

Кожен з нас у своєму житті шукає розуміння і любові, для цього ми знайомимося з різними людьми, заводимо з ними відносини і будуємо сімейне життя. Суспільство звикло до того, що люди з протилежною статтю створюють нові осередки суспільства. Але вкрай важко стає тим, хто зробив свій вибір у бік одностатевих відносин. Багато вчених і психологи досі поділяються на думці, народжуються чи гомосексуалістами або ними стають. Так як стати геєм? Чи це можливо? І що відбувається з чоловіком, який після того, як веде нормальний для сучасної людини спосіб життя, ставати геєм.

Для того щоб розібратися в цьому питанні, слід розділити молодих людей, на тих, хто з раннього дитинства відчуває тягу до своєї статі і тих, хто вже в зрілому віці усвідомив свій інтерес до чоловіків.

Чому стають геями



На наші переваги в партнері і супутнику життя впливає безліч факторів. В основу будь-якого темпераменту закладається спосіб життя, рівень добробуту, виховання, і в ранньому дитинстві ми дуже часто беремо приклад зі своїх батьків. Трапляється так, що якщо в юному віці хлопчик бачить багато відвертого і непристойної поведінки з боку матері, він буде негативно ставитися до жінок, що спричинить страх перед близькими стосунками з дівчатами. Іноді буває, що в період статевого дозрівання молодої людини грубо домагалися або, що ще гірше, згвалтували, дана психологічна травма може спричинити за собою, неприйняття жіночої уваги і нездоланний психологічний бар`єр. Ще однією причиною становлення геєм, може з`явитися отримання першого сексуального досвіду з юнаків, після чого він буде вважати, що з жінкою набагато гірше і більш того просто неприродно. Найчастіше всі ці причини становлення гомосексуалістом присутні у тих хлопців, які жодного разу не вступали в інтимні стосунки з дівчиною, або не були з ними за власним бажанням. У це важко повірити, але є чоловіки, які навіть жили в законному шлюбі і потім ставали гомосексуалістами. І все-таки, як стають геями? Варіантів колосально багато, і швидше за все від простого бажання стати геєм неможливо. Тепер коротко про основу гомосексуалізму:

  1. Найпростіше - любов. Справа в тому, що почуття закоханості може проявлятися до кого-небудь, незалежно від статі, достатку, соціального стану і т. Д.
  2. Важкий психологічний стрес або потрясіння.
  3. Труднощі в спілкуванні з протилежною статтю.
  4. Неприйняття своєї сексуальності ( «жінка в тілі чоловіка»).
  5. Сильне потяг до свого тіла, що викликало неприйняття жіночої сексуальності.
  6. Постійний тиск з боку жінок, що викликало до них почуття ненависті і ін.

Чи існують поради, як стати геєм

Якщо ви хочете дізнатися, як стати геєм, відео ролики відповідної тематики, можна подивитися, пройшовши за цим посиланням 1gay.ru. Там ви зможете знайти відповіді на всі ваші запитання.



Кожен чоловік, вибираючи для себе одностатеві відносини, просто зобов`язаний розуміти, що цей спосіб життя мало хто буде схвалювати, і що молода людина повинна бути впевнений в тому, що любить свого партнера, поважає його і цінує. Як стати геєм? Досить просто досить просто закохатися в іншого чоловіка, який відповість вам взаємністю. Ну а якісь конкретні поради давати немає сенсу, просто потрібно бути собою і не боятися своїх почуттів.

Для того щоб стати гомосексуалістом багатьом молодим людям доводиться долати різні труднощі і пристосовуватися до соціального життя. У одностатеві стосунки існує поділ на активного і пасивного гомосексуаліста. Найчастіше активні гомосексуалісти можуть повернутися до нормальних відносин між чоловіком і жінкою, безумовно ми говоримо про одиниці з них. Що стосується пасивних геїв, то стан психологічної прихильності до образу «жінки в чоловічому тілі» ставати набагато сильніше їх самих, що практично завжди позбавляє чоловіка бажання цікавитися жінками в сексуальному плані.

Стати геєм без будь-якої причини, просто за бажанням вкрай складно. Навіть якщо ви просто заведете статевого партнера, але вас буде відвертати від нього, ви не будете гомосексуалістом. Вчені вважають, що одностатеві відносини є ознакою психічного розладу, по суті це дійсно так, адже природою закладено в нас виробляти потомство і продовжувати рід. Якщо ви хочете стати гомосексуалістом просто через те, що це модно, або вам здається, що це зручніше або простіше, то ніколи не забувайте, що ви ставите під удар своє майбутнє. Тому нетрадиційна орієнтація повинна бути підкріплена інтересом до своєї статі, а не розпачем і безвихіддю через не сформованих відносин з жінкою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!