Як стати пікапером?

Пікап - це досить популярне слово в сучасному молодіжному сленгу. Кожен чув його, але далеко не всі повністю розуміють сенс. По суті, пікап на увазі під собою залучення протилежної статі, або простіше кажучи «знімання». Успішний пікап, як правило, означає вступ з об`єктом в інтимні стосунки.

Найчастіше пикаперами виступають чоловіки молодого віку, симпатичною зовнішності, які намагаються затягти жінку в ліжко, але буває і жіночий пікап. Пікап можна назвати новим молодіжним рухом, а можна віднести його до своєрідного способу життя. Пикаперами стають найчастіше в пошуках нових відчуттів. Наприклад, коли людині в житті чогось не вистачає: почуття задоволення або впевненості, взаєморозуміння, самодостатка. Пікап може служити засобом самоствердження і можливістю відчути себе більш впевненим і продвіжним.

Основні правила

Щоб зрозуміти як стати пікапером, необхідно підготувати себе морально і вивчити основні правила, які наведені нижче.

  • Треба відчувати себе чоловіком, завойовником. Природно, при цьому необхідно відчувати задоволення від спілкування з дівчатами. Для цього, безумовно, потрібно мати впевненість в собі. Далеко не всі володіють цим почуттям, але щоб стати пікапером, треба працювати над цим довго і наполегливо.
  • Після першої удачі ваша впевненість буде підкріплена, і ви будете готові на такі і більш важкі підкорення. Якщо ви раптом зазнали невдачі, не варто засмучуватися і «накручувати» себе. Ставтеся до всього простіше, не зациклюйтеся на помилках, вважайте, що невдача - це досвід.


Правила пікапера не так вже й складно освоїти, найголовніше мати сміливість їх застосовувати. Не варто, докладно пояснювати такі елементарні речі, як відмінно виглядати і справляти враження впевненого і самодостатнього чоловіка, якому все можливо досягти.

Яким повинен бути пікапер

  • Пікапери повинні отримувати задоволення від життя і демонструвати це в будь-який зручний момент. Вони не можуть боятися жінок, або хоча б повинні приховувати це. Основний секрет пікапера зробити правильне, мужнє враження.
  • Ще одне важливе правило для пікапера - це оригінальність. Вона є головною як при знайомстві, так і при подальших зустрічах. Пікапери на полюванні завжди знайомляться з дівчатами незвичайним способом навіть в самому звичайному місці.
  • Пікаперу важливо не впасти в залежність від свого об`єкта, не бути настирливим, не показувати ревнощів. Справжнього пікапера має завжди трохи не вистачати.
  • Після того як ви придбали бажаний об`єкт, необхідно припинити ваше спілкування. Не варто псувати про себе враження або різко пропадати, просто переведіть ваше ставлення в приятельські. Зустріньтеся з дівчиною ще пару раз з проміжком в кілька тижнів без будь-якого сексуального контексту і натяків.

Найпоширеніше явище - пікапери в кафе, це зручне місце для знайомства. Якщо не знаєте з чого почати свій шлях пікапера, почніть саме там. Пам`ятайте, що не потрібно довго розглядати об`єкт, краще відразу перейти до «знімання» і бути досить наполегливим, але не настирливим. Якщо дівчина дійсно йде з вами на контакт і відчуває себе комфортно - це хороший старт для наступного запрошення.

Як стати успішним пікапером - питання не дуже просте. Тому що, крім теоретичної частини, в якій всі рекомендації, можна запам`ятати і вивчити, набагато важливішим є досвід. А для того, щоб його отримати, необхідно працювати над собою. Отримувати повне задоволення від пікапа можна лише тоді, коли ви не граєте роль сильного, впевненого, самостійного і бажаного чоловіка, а дійсно стаєте таким.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!