Чому вона не дає?

Відносини між чоловіком і жінкою завжди були і залишаються темою для самих гарячих дискусій. Та й як же інакше? Адже ця тема в тій чи іншій мірі стосується кожного! Кожен знає, що повноцінні відносини неможливі без сексу. Це процес, який не тільки приносить задоволення партнерам, але і дозволяє їм зробити обмін енергією, висловити те, що не скажеш словами. Чоловіки, за своєю природою, більш потребують сексуальної розрядки. Зазвичай, їм необхідно займатися сексом частіше, ніж жінкам. Найчастіше сильна стать, зробивши спроби почати інтимні стосунки, отримує відмову. Вже стали притчею во язицех ті причини, які вигадує жінка, щоб ухилитися від сексу: чи то голова болить, то чи втомилася на роботі ... Які ж справжні причини жіночих відмов, або чому вона не дає.



Потрібно відзначити, що причини можуть бути як психологічні, так і фізіологічні (ну, дійсно втомилася або критичні дні, наприклад). Зазвичай відмова від сексу лежить все таки в області психології. Велике значення мають самі відносини в парі: чи то ця пара вже знаходиться у відносинах, то молода людина домагається дівчину, з якою познайомився. Зараз стало популярно такий перебіг як пікап, яке вчить юнаків, як швидко познайомитися з дівчиною (попередньо позбувшись комплексів), почати з нею інтимні стосунки. Про цю течію ми зараз і поговоримо.

Чому вона не дає (або яких помилок треба уникати):

  • Хороший хлопчик: Зверни увагу, що жінки рідко люблять дуже позитивних, правильних, гарних чоловіків. Їм подавай хлопця, в якому є сила, міць. Які можуть і матом накричати іноді, і напитися і побитися. До таких чоловікам жінок тягне. Тому не намагайся бути занадто хорошим.
  • Сподобатися, у що б то не стало! Ти побачив дівчину своєї мрії, але вона на тебе навіть не дивиться. Як би ти не намагався, вона не відчуватиме по-іншому. Ти не зможеш переконати її ставитися до тебе з більшою симпатією. Тому, якщо дівчина не зацікавлена в тобі, як у чоловікові, марно просити її, благати, переконувати, наводити аргументи ... Може краще переключитися на інший об`єкт?
  • Передбачити кожне бажання! Часто юнаки, для того щоб сподобатися представниці прекрасної статі, починають робити все можливе і неможливе, щоб отримати її схвалення. Насправді, жінок навіть дратують чоловіки, які постійно запобігають перед ними і, так би мовити, пилинки здувають. В іншу крайність, звичайно, теж не треба пускатися - ставитися до дівчини грубо, ігнорувати її інтереси і бажання. Але й не варто ходити перед жінкою на задніх лапках і чекати її схвалення в усьому!
  • Почуття не купиш! Ти водиш її в кафе і в кіно, купуєш квіти, подарунки, а результат нульовий? Це не дивно! Якщо ти будеш витрачати на дівчину занадто багато грошей, то вона може сприйняти це сигнал зовсім інакше: що ти недостатньо цікавий, як особистість, тому намагаєшся купити її увагу.
  • Не поспішай з проявами почуттів. Красиві дівчата постійно чують компліменти і запевнення в любові. Тому виділяйся з натовпу її шанувальників, і не починай твердити на другому побаченні, як сильно вона тобі подобатися!
  • Зовнішність - це ще не все! У тебе зовнішність не Бреда Пітта і не Антоніо Бандераса? Не засмучуйся! Жінки не так явно реагують на зовнішній вигляд чоловіка, як на його вміння вести себе, підтримати розмову, подарувати супутниці почуття впевненості і захищеності. Звичайно, треба виглядати охайно і дотримуватися правил особистої гігієни. Дівчат дуже відштовхують немиті волосся, нечищені черевики, брудні нігті і дірки на одязі! Тому стеж за собою, але не комплексуй з приводу зовнішності!
  • Респектабельність - так це важливо? Зараз багатьох дівчат цікавить, чи є у тебе дорогий БМВ і наскільки товстий твій гаманець, але на щастя такі не всі. Важливіше для жінок - твої особисті якості. Цікавий ти людина? Чи вмієш володіти мовою свого тіла?
  • Стеж за мовою! Якщо ти любиш поговорити з друзями про свої любовні пригоди, а дівчина про це знає, не сподівайся, що вона піде на секс з тобою! Кому приємно, коли за кухлем пива, обговорюють "яка вона в ліжку"?


Не допускай цих помилок, і дівчина не встоїть! Тебе більше не буде хвилювати питання "чому вона не дає"! Головне запам`ятай, дівчата люблять впевнених в собі, розкутих, оптимістичних молодих людей, які готові дарувати радість коханій і отримувати її самому!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!