» » » Що робити після сексу?

Що робити після сексу?

У книгах, присвячених сексу, є чимало відомостей про те, як правильно побудувати процес сексуального спілкування: в них розповідається про попередні пестощі, про різні позах, сексуальних іграшках, про техніку сексу. Але зовсім мало уваги приділяється тому, що робити після сексу, а це важливо. Адже то післясмак, яке залишається після сексу, і створює загальне враження про партнера і про вашу інтимної близькості.



Отже, давайте розглянемо це питання більш детально.

після сексу



Отже, ваш секс закінчений, все було чудово, ви обидва задоволені і щасливі. Що ж робити далі? В першу чергу все залежить від того, яка природа ваших відносин і хто лежить поруч з вами в ліжку.

  • Закохана пара. Після бурхливого оргазму не варто різко підхоплюватися і бігти на роботу або починати займатися буденними справами. Присвятіть один одному хоча б 15-20 хвилин. Пам`ятайте, що після сексу, зв`язок між вами ставати особливо сильною, тому даруєте один одному ніжність і ласку. Можете відключити на цей час телефон і дзвінок, щоб ніхто не зруйнував вашу ідилію. Що робити після сексу? Не скупіться на ласки: після оргазму, все ерогенні зони жінки особливо активні, чоловікам теж будуть приємні ніжні дотики. Зробіть один одному легкий масаж спини, сідниць, внутрішньої поверхні стегон - можливо, ніжний масаж перетвориться в бурхливий секс? Жінок особливо дратує, коли чоловіки після сексу відразу ж відвертаються і засинають. Тому чоловікам в цей час потрібно бути особливо чуйним до своєї партнерки - ви можете поговорити про ваші почуття, обговорити якісь моменти вашого сексу, але розмов на побутові та ділові теми варто уникати. Ви можете разом зварити і випити кави, приготувати легкі закуски і разом підкріпитися - адже під час сексуальних утіх втрачається багато енергії. Деякі пари після сексу люблять разом дивитися кіно або телепрограми. І чоловіки, і жінки відзначають, що після або під час сексу сказана фраза "Я тебе люблю" дуже зміцнює довготривалі стосунки.
  • Відносини на одну ніч. Якщо ваші відносини не передбачають, що ви будете зустрічатися далі, то намагайтеся не давати партнеру надії на майбутні контакти. Проведіть з ним або з нею не менше півгодини після сексу, запропонуйте каву або чай, але не залишайте партнера у себе ночувати. Прослідкуйте, що він або вона не залишали у вас свої речі. Обіцяйте подзвонити, якщо ви дійсно маєте намір дзвонити. Ну і вже ні в якому разі не кажіть ні слова про любов. Якщо ви чоловік, то обов`язково викличте таксі і проводите дівчину до машини.
  • Особиста гігієна. Що потрібно робити після сексу? Не забувайте про гігієнічних процедурах. Після сексу обов`язково треба прийняти душ. Якщо вам дуже лінь це робити, і ви відразу хочете лягти спати, то тримайте біля ліжка антибактеріальні вологі серветки або теплі вологі рушники. Ви можете перетворити спільний душ або ванну в приємне проведення часу, яке допоможе вам ще більше зблизитися з партнером. Пестьте, обіймайте один одного під час купання, і ваші почуття посиляться, стануть більш яскравими.
  • Що робити після першого сексу? Втрата невинності для багатьох дівчат має дуже велике значення. Деякі дівчата починають ридати після першого сексу, ставлячи партнера в незручне становище, адже він не розуміє в чому причина сліз. Природно, дівчина повинна бути фізично і психічно готова стати жінкою. Після першого сексу чоловікові потрібно бути особливо ласкавим, дати дівчині зрозуміти, наскільки вона дорога йому, і як він вдячний їй, за право бути її першим чоловіком. Після втрати невинності дівчині рекомендується відвідати гінеколога, який перевірить, чи все пройшло нормально.
  • Що робити після анального сексу? Те ж саме, що після звичайного. Якщо вас турбують якісь больові відчуття, то використовуйте спеціальний ранозагоювальний і заспокійливий крем або зверніться до лікаря.

Тепер ви знаєте, що потрібно робити після сексу. Щоб ви не робили, це повинно влаштовувати вас обох.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!