» » » Як поводитися після сексу?

Як поводитися після сексу?

Близькі стосунки жінки і чоловіки - це завжди прекрасно. Сексуальні стосунки - є обов`язковим і логічним етапом у будь-якої пари. Спочатку природою закладено різну поведінку після сексу партнерів. У жінок спостерігається приплив енергії і сил, а чоловіки ж навпаки, повільно починають засипати. Коли бурхливий секс закінчений, багатьох мучить питання: як поводитися після сексу, щоб він не став останнім? У даній статті ми запропонуємо кілька порад для обох партнерів, які, час після сексу, допоможуть зробити легким і приємним.

Як поводитися жінці

  • Обов`язково щиро похвалити вашого сексуального партнера. За статистикою більшість чоловіків, хоч і приховують це, але все ж мають комплекси, зокрема в інтимній сфері і, причому цей відсоток набагато вище, ніж у представниць прекрасної половини людства. Тому ваш комплімент забезпечить вашому чоловікові прекрасний настрій, і додасть впевненості, що він приголомшливий коханець.
  • Зробіть розслабляючий, ніжний масаж вашому чоловікові. Адже після «роботи» завжди приємно, відчути теплі руки, ніжно погладжують тіло. Знайте що 60% опитаних чоловіків, мріють саме про масажі.
  • Активні любовні ігри вимагають великої витрати калорій, тому зовсім не дивно якщо вашого самця почне долати сильний голод. Нагодуйте вашого чоловіка, якщо у нього прокинулося гостре почуття голоду.
  • Не варто багато базікати, задаючи партнеру, питання про те, що буде далі, коли ви знову побачитеся, просити залишити телефон і т.д. Краще просто полежати, обнявшись і перемовиться декількома фразами про нічого незначущих дрібницях.
  • Розбираючи питання як поводитися після сексу з чоловіком, пам`ятайте, що більшість представників чоловічої статі прагнуть швидше заснути. Це природне фізіологічне бажання направлено на відновлення сил. Якщо ви бачить, що ваш чоловік починає засинати, то найвірнішим рішенням буде дати йому спокійно заснути. 

Як вести себе чоловікові

  • Після бурхливого сексу будь-якій дівчині буде приємно, коли її обіймуть і пригорнуться до неї всім тілом, хоча б на деякий час. Таким чином, ви задовольните жіночу потребу в тактильних відчуттях. Пам`ятайте, що після сексу жіночий організм повільніше розлучається з порушенням, і протягом деякого часу йому хочеться ще ласки. Погладивши, поцілувавши і потримавши партнерку в міцних обіймах, ви задовольните ще одне природне жіноче бажання - це захищеність.
  • Якщо ви дуже хочете спати, то все-таки постарайтеся приділити хоча б кілька хвилин, для легкого, що не зобов`язує розмови. Таким чином, ви зміцните думку вашої дівчини, що вона необхідна і важлива вам не тільки як сексуальний партнер.
  • Важливим пунктом в питанні як поводитися після сексу з жінкою, є похвала партнерки. Щирі компліменти, а також запевнення чоловіки про те, що все було чудово, допоможуть прекрасній половині не втрачати впевненість у власній привабливості і сексуальності.
  • Якщо ваша дама висловила намір відправитися додому, то в той час, поки вона збирається і чекає викликане таксі варто проявити уважність не менш ніж до сексу. Обов`язково поговоріть з нею, запропонуйте випити кави або чай, самі викличте таксі і не полінуйтеся, незважаючи на пізню годину, вийти на вулицю і проводити вашу партнерку до машини.
  • Не варто відразу після сексу включати автовідповідач або телефон, а також передзвонювати на пропущені дзвінки. Такі дії можуть образити партнерку, особливо, якщо ви хочете продовження ваших відносин.




Коли ніч любові вже закінчена, а питання як поводитися після сексу відпало саме собою, бо ви вже практично заснули, то поза, в якій ви засинаєте, скаже про якість ваших відносин:

  • Королевська - це поза, коли партнер засинає на спині, а жінка на його плечі. Вона свідчить про сильному чоловічому его і підпорядкування партнерки цього самця.
  • Ложка - ця позиція, коли один з партнерів лежачи на одному боці обіймає іншого, свідчить про пристрасних відносинах. Знайте, той, хто обіймає, є лідером у відносинах.
  • Якщо після сексу партнер повертається до вас спиною, то це свідчить про серйозні складнощі в цій парі.
  • Зворушливі дотику ніг і рук, після інтимної близькості, свідчать про емоційної близькості чоловіки і жінки.
  • Переплетення ніг партнерів свідчать про спокій у відносинах і довірі один до одного.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!