Як захотіти сексу?

Існує думка, що секс - досить бажане захід для кожної людини, особливо для чоловіків. Але ось як цікаво, якщо молоді люди роблять так 200 статевих актів на рік (а деякі в рази більше), то до 40 років в 5-7 разів менше. Це дані статистики. Їх підтверджують численні скарги на різних форумах, жінки скаржаться, що після народження дитини про секс не думають, чоловіки скаржаться, що втомлюються так, що не до сексу. Якась доля правди в цих скаргах є. Але найкраще дізнатися, як захотіти сексу і зробити своє життя яскравим і повноцінним.

Фізіологічні причини неприйняття сексу

Є абсолютно об`єктивні причини того, що сексу не хочеться. У жінок гормональні зміни після народження дитини. Тривати вони можуть і півроку і рік, але потім все одно все приходить в норму. У чоловіків причиною охолодження до сексу може стати запальний процес статевих органів. Все це дійсно дуже неприємно, але лікується, і досить успішно! Просто треба захотіти зробити своє життя повноцінним і піти до лікаря.

більше відпочивати

Дуже простий відповідь на питання, як дівчині захотіти сексу. Якщо ця дівчина молода і здорова, то такого питання не виникне, швидше за все. А ось якщо вона недавно народила дитину, то проблема з сексом буде вельми вірогідна. Багато молодих жінок так втомлюються перший час, доглядаючи за немовлям, що ні про секс думають, а про пару годин спокійного сну. Якщо чоловік розуміє це, то він спочатку намагатиметься допомагати і дати відпочивати, а потім вже вимагати сексу. А ще краще - віддавати на 4-5 годин дитини батькам, а самим в спокійній обстановці займатися ... своїми справами.

дистанція днем

Відповідь на питання, як захотіти займатися сексом, і простий, і складний одночасно. Для того, щоб подружжя захотіли один одного вночі, вони повинні стати одне для одного бажаними. Вони повинні скучити. А якщо бачити один одного увійшло вже в звичку, то «тяжіння» буде слабким або зовсім нульовим. Дозволяйте собі провести час порізно, вона йде на балет, а він на футбол. Не треба разом ходити забирати сина з музичної школи. Нехай тато зробить це, а мама приготує першокласний вечерю.

Не можна лінуватися і звикати



Ламайте звичку! Станьте один перед одним у іншій якості, створюйте оригінальні образи, змінювати! Включіть фантазію! Наприклад, чоловік під вечір хай не буде валятися на дивані, а дружина не буде ходити по квартирі в розтягнутих штанях і в бігуді. Чоловік запросить дружину в театр, вона надіне декольте, а він гарний костюм. Він подарує їй квіти і привезе на таксі після спектаклю додому. Потім будуть запалені свічки, відкрито вино, і тут чоловік прочитає вірші про кохання! Як ви вважаєте, розгориться вогонь в крові жінки?

Готуйтеся до сексу

Секс тим краще, ніж він спонтанно - це твердження придумали ледачі. До сексу треба готуватися, чекати його, хотіти, думати про це весь день і присвятити йому весь вечір. Треба обов`язково дати собі час, щоб захотіти один одного - кажуть психологи. Спочатку ви можете подивитися хороший фільм з елементами еротики, тільки не порно (хоча все залежить від розміру катастрофи, чоловікам краще дивитися порно), потім налити теплу ванну з ароматичними маслами, прийняти її удвох, потім включити легку музику, пригасити світло ... І ось тільки тоді трапляться ці 10-20-30 хвилин, заради яких ви робили все це.

І в завершенні кілька аргументів на користь сексу. Секс - це здорові внутрішні органи і довголіття. У парах, де повноцінний секс, скандали і розлучення бувають рідше. І пам`ятайте, що сексу хоче той, хто ним займається! Якщо він у вас рідкісний, то і хитається вам нічого не буде.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!