» » » Що говорити під час сексу?

Що говорити під час сексу?

Мова любові буває різним: пристрасним, тихим і навіть мовчазним. Кожен вибирає сам, що говорити під час сексу коханій людині. Деякі люблять стогнати, дехто вживає нецензурну лексику, є навіть ті, хто в пориві пристрасті цитує філософів або читають Пушкіна. Кожна людина в цьому відношенні є унікальним, а вчені і психологи піддають ці мови наукового аналізу.

Які фрази потрібно говорити в ліжку

Звичайно іноді відчуття шаленої пристрасті, можна висловити і без слів, але приємні слова під час сексу, приносять задоволення подвійно. Причому, абсолютно неважливо, які фрази будуть сказані: вульгарні або ніжні, важливо, що не образити того, кому ви їх адресуєте, підняти його самооцінку.

Бувають пари, невиправні романтики, які за весь час перебування разом, складають цілі словники «інтимних» слів. Що б подолати сором`язливість і навчиться говорити, прості приємні речі партнеру потрібно знати, що говорити під час сексу. Всі ми любимо слухати про себе приємне і хороше, парочка приємних слів сказаних партнерові або партнерці ніколи не зашкодить. Але не треба їх робити занадто незрозумілими, будьте простіше. Краса в простоті. Подумайте самі, наприклад, фраза «твої губи приводять мене в п`янкий захват», може застати людину зненацька, а ось фраза «мені так подобаються твої м`які губки» змусить партнера розслабитися і подарувати вам ще один пристрасний поцілунок. 

Є один хороший спосіб допомогти розговориться в ліжку - «що бачу, про те й співаю». Уявіть, себе коментатором, вашої сексуальної гри. Розкажіть коханим, як вони виглядають, що вони роблять, і що при цьому відчуваєте ви. Слухати такі розмови в ліжку, приємний стимул, для подальших відносин.

Слова після сексу



Відпочинок після сексу, теж дуже вдалий час для розмов. Слова самі собою вириваються назовні, а слухати їх дуже приємно. «Все було здорово!» Або «Ти мене здивувала», а потім можна включити свою сексуальну фантазію і вдвох позначати, наприклад, як би ви зробили це в ліфті, на безлюдному острові або може в метро. Ваш партнер із задоволенням підтримає таку тему для розмови, а ви тим самим дізнаєтеся, про сокровенні бажання улюбленого, які з часом можете спробувати здійснити.

Деякі психологи, знайшли вихід, як розговорити дуже сором`язливого людини. Якщо ваш партнер підходить під цю категорію, влаштуйте йому секс по телефону, причому необов`язково це робити ввечері або у вихідний. Зателефонуйте йому в саме не підходящий час: на роботу, коли він на зустрічі з друзями або на прогулянці з дітьми. Незабаром, ваша рідна людина звикне до нових розмов і перенесе їх додому.

Що можна сказати коханому в ліжку



Якщо в звичайному житті чоловіки вважають жінок надто балакучими, то в ліжку вони люблять і цінують саме це. Чоловікам просто необхідно, чути пристрасні промови партнерок, тоді вони впевнені в тому, що вони все роблять правильно і добре. Жінка, яка в ліжку не розмовляє, нагадує чоловікам ляльку з секс-шопу, він весь час комплексує і весь час думає, що він робить щось неправильно. Знання, як і що говорити чоловікові в ліжку, змусять любити вас не тільки тілом, а й вухами.

Точно так же, як і дівчатам, чоловікам приємно чути компліменти з приводу своєї зовнішності, чоловіки теж хочуть чути якісь вони красені. Скажіть, що вас збуджує його накачане тіло, що ви милуєтеся його статурою, а його мужні руки і підтягнута попка зводить вас з розуму. Звичайно, тут теж головне не перестаратися, якщо у вашого чоловіка гарненький пивний животик, то не про якийсь торсі мова не може йти. Завжди виграшно служать фрази: «Який він у тебе твердий» або «Він у тебе такий великий».

Якщо партер пестить ваше тіло, зробіть все, щоб він зрозумів, що вам це шалено приємно, і ви жадайте продовження. Досить простогнати або вимовити «Як добре» або щось в цьому роді.

Ну, а якщо ви зовсім не балакучі і навіть не уявляєте, що говорити в ліжку, все одно не мовчіть. Зітхайте, охайте і ахайте, чоловік уловить тон вашої інтонації і відчує себе героєм коханцем.

Для всіх оповідачів інтимних історій, як чоловіків, так і жінок, важливо пам`ятати, що важливо не те, що говориш, а як ти це робиш. Коли починаєш свою промову і коли ти її закінчуєш. Урізноманітніть ваше інтимне життя, внесіть в неї нові емоції і яскраві фарби, будьте ніжним, пристрасними і неповторними.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!