Як вести себе в ліжку?

Всі ми з дитинства знаємо, чи хоча б маємо уявлення про те, як вести себе за столом, як вести себе в гостях або на урочистих прийомах. Але не кожна дівчина точно знає, як вести себе в ліжку з чоловіком. Звичайно, щось підказує нам природа, до чогось ми і самі можемо здогадатися, але ось залишаються деякі нюанси, незнання яких призводить до того, що у чоловіка пропадає бажання взагалі навіть думати про секс з конкретно цієї особливої. Давайте запобіжимо такі ситуації і розберемося, що робити потрібно, а що - ні.

Не зволікайте

Чого не люблять чоловіки, так це, коли жінки змушують себе вмовляти і просити. Вони терпіти не можуть, коли в найвідповідальніший момент перед інтимною близькістю, дамі раптом приходить в голову підправити зачіску, манікюр або ще щось в тому ж дусі. Нещасний знемагає під дверима в тривалому очікуванні, а в результаті відчуває деяке розчарування. Коли людина чогось довго чекає, він починає уявляти собі самі барвисті картинки, але потім він стикається з реальністю і, на жаль, картинки розсіюються.

Не годуйте «сніданками» і не ставте ультиматуми

Часто буває так, що жінка «переносить» свого улюбленого «на завтра». Кожен день він чує від неї одне і те ж: «Голова болить, давай завтра», «На роботі втомилася, а давай краще завтра» і т.д. Або ж інший варіант, коли вона вибиває з улюбленого якусь обіцянку в обмін на сексуальний контакт. Послуга за послугу, так би мовити. Так ось, це дуже дієвий спосіб маніпуляції чоловіком, але застосовувати його часто не варто. Він відчує, що щоб домогтися від вас ласки, йому доведеться здорово попрацювати. А навіщо цим займатися, якщо навколо повно тих, з ким довго домовлятися не доведеться?

Чи не бути «колодою»



Починаючи з прелюдії, проявляйте ініціативу. Покажіть йому свою пристрасть, свою любов і, що найголовніше, бажання. Чоловік хоче бачити, що він вам не байдужий. Не тільки дівчата хочуть знати, що вони сексуальні й когось зводять з розуму, чоловіча стать теж цього потребує. Ваш партнер повинен бачити, як ви його хочете, як ви буквально горите і знемагаєте від бажання. Ось, як вести дівчині в ліжку слід. Безпосередньо під час сексу, візьміть лідерство на себе, приємно здивуйте його. Міняйте пози, придумуйте нові, змінювати!

Не перестарайтеся

Тільки пам`ятайте про те, що в усьому є золота середина. Якщо ви переборщіть, то хорошого ефекту вже точно не доб`єтеся. Не потрібно намагатися «стрибнути вище своєї голови», будьте собою, але при цьому віддавайтеся почуттям і емоціям. Чи не намагайтеся вразити свого партнера екстравагантним білизною з секс-шопу, незрозумілими позами, якщо всередині вас не горить той самий вогник, який здатний запалити не тільки ваше серце, а й його. Ніколи не імітуйте оргазм, якщо чоловік вже добре вас знає. Він відчує, здогадається, що щось не так і закінчиться це все не дуже весело.

Забудьте про свою зовнішність



Як вести жінці в ліжку себе, якщо вона соромиться своєї зовнішності? Розкуто! Не потрібно боятися того, що партнер побачить вас в оголеному вигляді, не стискується ви як грудочку, що не відштовхуйте його від себе. Зрозумійте одну просту істину: чоловіки бачать і крізь одяг, вони роздягають нас очима і якщо їх щось не влаштовують, то справа до ліжка і не дійде. Повірте, якщо він бажає вас, то йому неважливо, де і що у вас там «зайвого». А якщо вже сильно комплексуете з цього приводу, то займіться собою, Любіть спочатку собі.

Не забувайте про епілятор

Чоловіки дуже не люблять рослинність на тілі своєї жінки. Зайве волосся - це привілей чоловічої статі. Чоловік може зарости волоссям, але при цьому не потерпить, щоб у вас було хоч кілька волосин в недозволеному для цього місці. Вони вважають, що волоссю місце виключно на голові, віях, бровах і, можливо, лобку. Всі інші ділянки тіла повинні бути «чистими».

Не мовчіть

Можете вести себе в ліжку по-різному, але тільки не мовчіть. Не потрібно базікати не зрозуміло про що, але давайте знати партнеру, що вам подобається інтимний процес. Піднімайте йому самооцінку, стогніть, шепочіть йому, що вам добре, що він найкращий, що секс з ним - це чи не найкраще, що з вами було. Ви ж жінка, будьте хитріше!

Іноді любов, а іноді тільки дикий секс

Чоловіки не заперечують, що романтика - це невід`ємна частина статевого акту. Так, потрібна і любов і прелюдія, але іноді їх дратує, коли улюблена, замість того, щоб з порога приступити до справи, намагаються запалити всі 987 свічок в будинку. Дивуйте його, хоч раз накиньте на нього і просто дайте те, чого йому хочеться, без вступів і відтягування. Прислухайтеся до себе і до нього, і ви зрозумієте, як поводитися в ліжку з конкретною людиною, як стати для нього найкращою коханкою!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!