Як його спокусити?

Як його спокусити?

За традицією вважається, що чоловік - це "мисливець", а жінка - його "здобич", в чоловіках здавна закладений інстинкт завоювання, жінки ж або дозволяють себе завоювати, чи ні. Але часи змінюються, жінки і чоловіки змінюються теж. Дуже часто в сучасному світі жінки намагаються всіма силами завоювати увагу і любов вподобаного чоловіка, прагнучи викликати його інтерес, спокусити, прив`язати до себе. Багатьом жінкам від деяких чоловіків потрібен виключно секс, тому їх цікавить питання про те, як спокусити чоловіка. Якщо і вам потрібно знати на нього відповідь, сміливо читайте далі.

Як його спокусити: способи і методи

  • Чоловікам подобаються красиві і сексуальні жінки, саме це і треба підкреслювати в собі, нехай навіть трохи зухвало. У присутності вподобаного чоловіка ходите у відвертій або обтягує одязі (дуже вузька сукня, щільно облягає фігуру, глибокі декольте, короткі спідниці, високі підбори). Волосся краще залишити розпущеним, можна їх красиво завити, щоб хвилями котилися по плечах. Створити сексуальний образ також допоможе яскраво-червона помада і терпкий, збудливий аромат парфумів. І звичайно, важливо те, як ви себе ведете, рухаєтеся. Рухатися треба впевнено і в той же час жіночно, сміливо дивитися в очі чоловікові, намагаючись висловлювати поглядом своє захоплення і бажання сексу з ним.
  • Якщо ви в клубі, то спокусити його - справа нескладна. Як тільки зазвучить повільна або спокуслива мелодія, запросіть його на танець або самі станцюйте на самоті перед ним. У танці потрібно показати свою сексуальність, висловити своє бажання. Як це зробити, ви відчуєте самі, головне, щоб це було направлено по відношенню до чоловіка. Поза всяким сумнівом, він відчує і зрозуміє.
  • При розмові з чоловіком постійно дивіться йому спокусливо в очі, робіть компліменти, які будуть приємні йому як чоловікові (хваліть саме його чоловічі якості і гідності - сильні руки, широкі плечі, мужність, сміливість і т. Д.), Торкайтеся його легкими рухами рук , говорите трохи тихим сексуальним голосом. Тобто потрібно максимально виразити свою зацікавленість в чоловікові, прагнення зблизитися з ним. Чоловік відчує ваш інтерес, і якщо ви йому небайдужі, то все інше зробить сам.
  • Буває, що жінка хоче домогтися інтиму з абсолютно незнайомим чоловіком. Як це - спокусити незнайомця, коли ні він, ні ви поняття одне про одного не маєте? Можна вчинити хитро і ризиковано. Напишіть на папері номер свого телефону і кілька багатообіцяючих рядків з відповідним підтекстом і підкиньте йому цю записку в костюм, гаманець, машину - куди завгодно, де записка не загубиться і де він її точно помітить.
  • Найсміливіші можуть йти напролом: щоб спокусити його, підійдіть, міцно поцілуйте, а потім просто скажіть: "Я хочу тебе!".

Як ви розумієте, всі способи зводяться до того, щоб продемонструвати чоловікові свою сексуальність і бажання інтимному зв`язку саме з ним. Грунтуючись на цьому, ви можете самі придумати для себе способи спокушання у вашій конкретній ситуації. Щоб розслабити чоловіка, багато жінок використовують алкоголь. Алкоголь дійсно розслабить чоловіка, зробить його більш сприйнятливим і сміливим, але з цим важливо не переборщити і не використовувати алкоголь як основний помічник у розбещенні.



Також пам`ятайте, що, незважаючи на всі способи його спокусити, які ви зробите, чоловік має право або погодитися, або відмовитися. Тому до відмови теж будьте готові. Крім того, якщо чоловік дійсно любить якусь дівчину, домогтися з ним сексу не вийде.

Сіверщина і спокушання: відмінності



Важливо зрозуміти різницю між соблазнением і спокушання. Багато людей її не бачать, але вона все ж є. Спокушання - це зачарування й омана людини, мета якого - викликати симпатію, інтерес (сексуальний і не тільки) до себе. Якщо ви розумієте спокушання саме в цьому сенсі і хочете домогтися від чоловіка чогось більшого, ніж просто секс, то вам буде корисно прочитати нашу статтю - Як спокусити чоловіка?.

Також спокушання розуміють і в іншому сенсі, ближчому до поняття "спокушання": поведінка сексуального характеру, відвертий флірт, дає партнеру зрозуміти, що з ним хочуть вступити в інтимний зв`язок. Спокусниця в цьому випадку проявляє ініціативу, показує себе в кращому вигляді, демонструє свою сексуальну зацікавленість у партнері, але робить це ненав`язливо, немов пропонуючи себе, але не наполягаючи, не змушуючи. Сіверщина в порівнянні з таким соблазнением - це пряма демонстрація пристрасті, свого бажання зайнятися сексом саме з тим чоловіком, на якого така поведінка направлено. Сіверщина досить популярно в багатьох нічних клубах, коли дівчина хоче чоловіка і показує це, він не проти, вони проводять бурхливу ніч разом, а потім розходяться без наслідків. Найчастіше спокушання саме цим і закінчується, тому якщо ви хочете побудувати з чоловіком довгі і міцні стосунки, то техніка спокушання вам не допоможе, а лише нашкодить. Ну а якщо ви просто хочете домогтися сексу від чоловіка, що сподобався, то спробуйте спокусити його - це саме те, що потрібно в такій ситуації.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!