» » » Як чоловікові спокусити чоловіка?

Як чоловікові спокусити чоловіка?

Як чоловікові спокусити чоловіка?

Любов буває різна, в тому числі і одностатева. Якщо ви дотримуєтеся нетрадиційної сексуальної орієнтації, то ймовірно, для вас актуальне питання про те, як чоловікові спокусити чоловіка. Вам може сподобатися інший гей або бісексуал, а можливо, ви спробуєте спокусити натурала. Скажемо відразу, що останнє завдання складна, а часом і нездійсненна - далеко не всі чоловіки можуть прийняти одностатеве кохання.

Чимало книг написано про те, як жінці спокусити чоловіка, або про те, як хлопцеві затягнути дівчину в ліжко. А що ж робити чоловікам-гомосексуалістам? Їм теж потрібні поради в даному питанні, адже гей-знайомства мають свою специфіку. Не так просто познайомитися з хлопцем для одностатевих відносин, наприклад, на вулиці, в барі, на дискотеці, як це роблять традиційно. Як хлопцеві спокусити хлопця? Спробуємо дати кілька рекомендацій.

Як спокусити чоловіка: поради

Для початку визначтеся, який розвиток відносин ви припускаєте надалі: чи буде це партнер на одну ніч або ви плануєте продовження роману? Також важливо, якої орієнтації ваш обранець - традиційної чи ні.

Геї та бісексуали



Якщо ви жадаєте провести бурхливу ніч, а після забути про вашому пригоді, то краще вибирати партнера з геїв або бісексуалів - їх легше і швидше спокусити.

  • Ви можете відправитися в клуб для геїв, на дискотеку або в бар. Інший варіант - знайти партнера по інтернету. Є чимало спеціальних інтернет спільнот гомосексуальної спрямованості. Там ви можете познайомитися з хлопцем, поспілкуватися з ним і домовитися про зустріч.
  • Подавайте хлопцеві невербальні сигнали: дивіться на нього довгим поглядом, намагайтеся зайняти становище, як можна ближче до нього. Ненароком торкайтеся партнера, візьміть за руку, обійміть. Можна пригостити партнера коктейлем, запросити на танець.
  • Під час танцю міцно обіймайте чоловіка, торкайтеся його ерогенних зон. Далі все залежить від реакції чоловіка: якщо він відповідає вам взаємністю, що не усувається, то можете поцілувати його і продовжити вечір в більш інтимній обстановці.

Чоловіки традиційної орієнтації

Не завжди спокушання відбувається так швидко, особливо якщо ваш обранець - натурал. Як чоловікові спокусити чоловіка-натурала? І чи можливо це? Не завжди. Але, тим не менше, спробувати можна. Багато психологів і сексологи, в тому числі і Зигмунд Фрейд, стверджують, що всі люди наділені бисексуальной природою. А це вселяє надію.

  • Не тисніть на партнера. Не показуйте свою сексуальність - це відлякає чоловіка. Для початку вдаючи натуралом, проводите з ним час по-дружньому - дивіться фільми за кухлем пива, відвідуйте спортзал, цікавтеся тим, чим цікавиться ваш обранець. Ведіть тривалі задушевні бесіди.
  • Далі можете спробувати приступити до зваблення. Краще, якщо партнер вип`є алкоголь - це зніме страхи, сором`язливість, знизить тиск суспільних стереотипів.
  • Для початку використовуйте оральний секс. Не так важливо, хто робить оральні ласки - чоловік чи жінка - чоловік буде відчувати те ж насолоду. Ви повинні постаратися переплюнути попередніх партнерок, щоб вашому обранцю було по-справжньому добре.
  • Почуття провини, яке ваш партнер буде відчувати після, лише посилить бажання бути з вами. Як відомо, заборонений плід солодкий. Створіть інтригу навколо ваших відносин, зустрічайтеся таємно, щоб ніхто не дізнався і не побачив. Ореол таємниці зробить ваш роман незабутнім.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!