Як розпізнати гея?

Хлопець нетрадиційної орієнтації в наш час не така вже й велика рідкість. Поради про те, як розпізнати гея, допоможуть одним дівчатам уникнути непотрібних знайомств і не витрачати свій дорогоцінний час на того, хто не зможе відповісти взаємністю. Іншим же дівчатам ці поради допоможуть знайти вірного і надійного друга.

Якщо життя вас звела з прихованим геєм, будьте пильні, ці люди намагаються зробити свою мужність яскраво вираженою, люблять розповідати про свої любовні пригоди і все в цьому роді. У той же час геї виявляють зневажливе ставлення до жіночої статі, вважаючи жінок лише товаром і втіленням дурості і нікчемності.

Якщо чоловікові 35 років, і він все ще не одружений - це привід задуматися з приводу традиційності його орієнтації. Безперечно, є і переконані холостяки-натурали, але вони скоріше виключення, ніж правило. Хоча навіть наявність дружини не виключає можливості того, що ваш знайомий - гей. Як правило, чоловіки нетрадиційної орієнтації одружуються поспішно і несподівано. Найчастіше так чинять молоді гомосексуалісти, які ще не втратили надію стати натуралами.

Геї дуже люблять фільми з голлівудськими красенями-брутальний. Гомосексуалісти часто агресивно налаштовані щодо собі подібних, люблять відпускати жарти про геїв і всіляко їх принижувати. Ну і один з найголовніших ознак - зайва тремтливість щодо свого зовнішнього вигляду, одягу, педантичність. Хоча, звичайно, за всім цим може ховатися чоловік нормальної орієнтації, люблячий чистоту та охайність.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!