» » » Як спокусити чоловіка?

Як спокусити чоловіка?

Проблема відносин між чоловіком і дружиною виникає майже в кожній родині. Не тільки тоді, коли ця сім`я сформувалася, і люди починають жити, як одне ціле, звикаючи до недоліків один одного. Але і у людей, які прожили чималу половину років, бувають труднощі у взаєминах. І часто ці труднощі виникають на сексуальному грунті.

Причини розбрату в сім`ї

Часті скандали в сім`ях виникають через те, що чоловік і жінка не приділяють повноцінного уваги один одному. Чи не вникають в ті дрібниці, які так важливі для тієї чи іншої половинки. Невчасно приготований вечерю, шкарпетки не на своєму місці, не випрала сорочка, втома від роботи, або від заняття по дому. Все це призводить до того, що підвищується голос, сварка переростає в довготривалу гру мовчанку. Це призводить до руйнування цілісності сімейного фундаменту. А якщо сім`ї перевалило за повний десяток років. Це не багато, але для випробування відносин - ціла вічність.

маленькі хитрощі



Існує приказка. Молодший повинен промовчати. У нашому випадку таким є жінка. Але не завжди вона повинна мовчати, а просто бути розумнішими і хитрішими. З деякими хитрощами, ми вас ознайомимо. Кожна жінка повинна знати, як спокусити чоловіка.

  • наприклад, коли чоловік іде на роботу, після приємно проведеної ночі з ним, покладіть йому в кишеню своє пікантне нижню білизну, найкраще, якщо це будуть трусики. І не забудьте зателефонувати і сказати йому в якому саме кишені вони знаходяться. Запевняю - це його зачепить.
  • перед тим, як чоловік повинен повернутися з роботи, зніміть з себе весь одяг, а замість цього, заверніться в рушник і зробіть вигляд, що ви тільки вийшли з душу. У такому ж вигляді посадіть його вечеряти, і випадково, упустіть вилку. І коли ви, з усією граціозністю нахиліться її піднімати, а при цьому ще й розчиняться рушник, вашому чоловікові буде вже не до вечері.
  • приймаючи душ, не залишайте чоловіка без «роботи». Попросіть потерти вам спинку. І коли він побачить вас всю в пінці і у всій красі, не тільки портрет спинку, але і приділить пару хвилин свого дорогоцінного часу. Це найпростіший спосіб, як спокусити чоловіка.
  • проводжаючи чоловіка на роботу або зустрічаючи, ніколи не забувайте його цілувати. А якщо поцілунки будуть не просто чмок, і супроводжуватися словами не просто «ну поки», а більш теплими, то романтичний настрій буде присутній весь день. І у вас і вашого чоловіка.
  • то не будьте залізної леді, ну хоч іноді. Станьте беззахисною, невинної дівчинкою, у якої ні все і не завжди виходить. Чоловікам подобається, коли їх потребують, а якщо це улюблена жінка, ефект буде на обличчя.
  • створіть романтичну обстановку в будинку. Розставте свічки, чим більше, тим краще. І не забувайте регулярно оновлювати свій інтимний гардероб. І чим відвертіше він буде, тим швидше вам вдасться спокусити свого чоловіка. Навіть, коли він прийшов з роботи, втомлений і йому хочеться спати. Побачивши, що з`явилася дружину перед ним в сексуальному пеньюарі, він забуде, що таке сон на цей вечір.

Постіль - слабке місце у чоловіків



Як порушувати чоловіка знають не всі і часто ігнорують поради. Але якщо ви дійсно хочете міцних і романтичних відносин, секс повинен стояти у вашій родині не на останньому місці. В першу чергу, треба відзначити: для того, щоб ваш чоловік ніколи не остигав до вас, треба просто стежити за собою. Починаючи з правильно підібраною, під вашу фігуру, одягу і закінчуючи, що не викликає, але тонким макіяжем. Деякі жінки дуже помиляються, одягаючись дуже відверто, показуючи всю красу свого тіла. Чоловікові це просто-напросто набридає, і він втрачає будь-який інтерес. І навіть може шукати пріоритети на стороні. Одягатися треба не як черниця, природно, але і з маленькими хитрощами. Типу: «Відкрий мене і побачиш».

А якщо ви ще й еротично навчитеся знімати одяг, то навіть найстійкішому важко буде втриматися. Ви завжди повинні пам`ятати, що порушувати чоловіка треба не для галочки, а тільки в тому випадку, якщо і ви цього хочете. Застосуйте томне і рівне дихання, якщо ви розмовляєте про це. Понизьте тон. І навіть можете шепнути йому на вухо. І питання про те, як порушувати чоловіка, вирішиться сам собою. Чоловікам подобається раптовість. Ви можете здивувати його своїми бажаннями непередбачено, і не заплановано. А якщо він побачить з вашого боку ініціативу, не завжди, ну хоч іноді, то ваш союз буде міцним.

У багатьох жінок виникає потреба почуття теплоти з боку чоловіка. Але велика помилка в тому, що саме жіноча стать чекає перших кроків від чоловіків. Ні, дорогі жінки! Наші чоловіки ніколи не здогадаються чого нам дійсно потрібно, якщо ми самі їм не скажемо або НЕ натякнемо. І не варто їх завжди звинувачувати за те, що це вони винні в тому, що ваш шлюб руйнується. Так, чим довше пара проживає разом, тим відносини стають холоднішими і віддалені. Буденність просто поглинає нас, і що не старайся, любовний вогнище не горітиме завжди полум`ям, як в молодості. Але скориставшись нашими порадами, як спокусити чоловіка, ви, як справжня жінка, повинні зберегти і пронести через все життя ваші теплі і щирі відносини. Тепер ви маєте уявлення про те, як відродити пристрасть між вами і вашим чоловіком після довгого спільного проживання.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!