» » » Як залучити чоловіка?

Як залучити чоловіка?

Згодом деякі заміжні жінки стикаються з проблемою, що чоловік став ставитися до них з меншим трепетом і запалом, ніж до весілля. У нашій статті ми хочемо дати поради як залучити чоловіка і продовжувати подобатися йому з ще більшою силою. Наші рекомендації допоможуть запалити вогонь пристрасті подружніх відносин або просто не втратити його через кілька років спільного життя.

На жаль більшість подружніх пар перестають подобатися один одному так, як це було при першій зустрічі. Але все можна змінити, якщо вибрати правильну стратегію дій.

На що тільки жінки не йдуть, щоб привернути увагу чоловіка:

  • походи по салонах краси
  • пластична хірургія
  • зміна поведінки
  • зміна гардероба, а то і повністю стилю життя.

Кому-то ці способи допомагаю, комусь ні. На жаль, універсального рецепта ще не знайдено. Пропонуємо перевірені рекомендації, як подобатися чоловікові кожен день.

Позитивні емоції



Зверніть увагу на те, чому радіє ваш чоловік. Які саме ваші дію викликають у нього позитивні емоції. Намагайтеся, щоб він завжди був в гарному настрої. Навіть якщо у вас 10 дітей не забувайте про його потребах. Приділяйте чоловікові достатньо часу. Якщо є така можливість, спробуйте ненав`язливо довідатися, що він хотів би в вас змінити.

Не накидається на чоловіка відразу після роботи. Йому потрібен час щоб відпочити і зібратися з думками. Самим доречним вашим дією буде смачно приготований вечерю і розслаблена домашня обстановка.

Домашній затишок

Незважаючи на те, що чоловікам не властиво дотримуватися чистоти і порядку, домашній затишок вони цінують дуже високо. Підтримуйте будинок в чистоті і порядку, а також серйозно і дбайливо ставтеся до сімейного бюджету.

Слідкуйте за собою



У будь-якій ситуації жінка повинна залишатися жінкою, а не сварливою бабою. Не забувайте про свій зовнішній вигляд. Мова йде не про вечірніх нарядах, а про охайною симпатичною одязі, в якій чоловік бачить вас вдома. Бойове розфарбування будинку недоречний, але ось природний макіяж ніколи не завадить. Пам`ятайте про своє запаху. Від вас має приємно пахнути.

Думаючи про те, як подобатися чоловікові кожен день, не забувайте про його смаки та вподобання. Намагайтеся виглядати так, як йому подобається. Якщо ви недавно підстригли волосся і бачите, що з довгими ви подобалися чоловікові більше - відростіть їх знову. Тільки не впадайте в крайнощі. Натяк про те, що у вас не найкрасивіший ніс не повинен стати приводом бігти в першу-ліпшу пластичну клініку.

Рада психологів

Підійдіть до дзеркала і уважно подивіться на себе, оцініть свій зовнішній вигляд. Чи хочеться вам цю жінку в дзеркалі? Як вам її втомлений вигляд, розтягнуте старе плаття, розпатлане волосся і обвислі жіночі форми? Погодьтеся, якось не дуже ... а чоловік бачить вас такий кожен день. Почніть змінювати свій зовнішній вигляд. При погляді в дзеркало ви самі повинні завмирати від свого відображення, що вже тоді говорити про вашому чоловікові. Зробіть себе знову бажаною і сексуальною.

Не робіть цього ніколи

Якщо ви хочете завжди подобатися своєму обранцеві, треба пам`ятати ряд речей, які ніколи не варто робити.

  • Ніколи не пиляти. Жодному чоловікові не приємно чути нотації, але багато жінок дуже часто використовують їх, щоб домогтися чогось. А даремно, це не найкращий спосіб. Зрозумійте, що ваш чоловік - доросла людина і у нього є своя точка зору на ситуацію, що склалася.
  • Не варто розповідати чоловікові про колишніх партнерах або розпитувати його про минулі пасії.
  • Не можна ніколи забувати про свій зовнішній вигляд. Пам`ятайте, що будь-який чоловік в першу чергу любить очима.

важливо пам`ятати

Перебуваючи в гонитві за тим, як сподобається чоловікові з новою силою, не забувайте про три основних жіночих правилах:

  • Будьте непередбачуваною і загадковою
  • Будьте розуміє
  • Будьте сексуальної

Ці три прості умови допоможуть вам впоратися з будь-якими труднощами на сімейному фронті. Закохується в себе чоловіка знову і знову, тоді вічне свято любові і вірності вам буде забезпечений.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!