» » » Як змусити чоловіка ревнувати?

Як змусити чоловіка ревнувати?

Ось і закінчився медовий місяць. З дня весілля минув рік, два, або набагато більше. Вам більше не віриться, що чоловік, який поруч, відчуває такі ж почуття, як після весілля. Здається, що він охолов, звик, розслабився і не боїться втратити кохану жінку. Іноді досить в своєму чоловікові викликати палюче почуття ревнощів, щоб повернути колишні деньки і знову насолодитися його любов`ю. Як змусити чоловіка ревнувати? Як зробити це обережно і не викликати агресії?

Спочатку потрібно визначити, який тип характеру у чоловіка. Якщо він вибуховий, звик діяти відразу - потрібно поводитися акуратно, щоб не спровокувати непоправне. Якщо ж він спокійний, мудрий і урівноважений - поле для діяльності розгортається досить широке. Відразу обмовимося - не варто, насправді, заводити легкий роман, інакше третій учасник може внести корективи і зіпсувати підсумок.

Як зробити, щоб чоловік ревнував

Найпростіший спосіб - змінитися самій, стати такою, щоб інші чоловіки стали на вас звертати увагу. Для цього іноді достатньо просто стати красивіше. Так-так, саме красивіше. Подивитися на себе і вирішити, чого конкретно вам бракує, а що є в надлишку. Постройнеть, підібрати одяг, яка буде фарбувати, а не спотворювати, не забувати наносити макіяж і стежити за зачіскою, манікюром. Якщо зовнішній вигляд стане крутіше, на вас обов`язково почнуть задивлятися. Це може викликати ревнощі, тим більше що нічого поганого ви собі не дозволяєте.

Якщо цей спосіб занадто м`який, ваш чоловік не реагує і не ворушиться, доведеться спробувати більш дієві методи. Заведіть собі чоловіка-друга. Якщо раніше ви ніколи не дружили з чоловіками, то час навчитися. Для того, щоб створити видимість глибоких відносин, виберіть чоловіка, який вам не неприємний. У хороший момент (на вечірці або в компанії, де багато людей) заведіть з ним розмову і постарайтеся викликати відвертість. Для цього розкажіть щось про себе щиро. І в момент найдушевніших слів доторкніться до нього. Це викликає у людей бажання стати ближче і теж про себе щось розповісти. Якщо ця ситуація відбудеться не на очах чоловіка - буде ідеально.



Згодом, зустрівши цього чоловіка, ви вже будете вести себе зазвичай, він же не зможе відразу переключитися і буде підсвідомо вважати вас близькою людиною. Це цілком помітно з боку. У цій ситуації ви зможете вказати чоловікові, що до вас проявляють інтерес інші чоловіки, і разом з тим, не будете відчувати провину.

Інші способи викликати ревнощі

Дуже дієвий метод - дати зрозуміти чоловікові, що можете насолоджуватися життям і без нього. Коли вам доводиться вирушати кудись одній, проводити час в компанії, де його не було - дайте зрозуміти, як вам там було добре. Не кажіть, що нудьгували, що не вмовляйте піти з вами. Якщо він без вас кудись йде, розкажіть, який цікавий період був в його відсутність, але без подробиць.

Якщо ви вже були заміжні, не можна упускати такої шикарної можливості. Дайте кілька невеликих «наведень» дружину, які покажуть йому, що колишній чоловік ревнує. Тобто, можна поговорити з «колишнім» по телефону, показуючи, що він цікавиться вашим життям. Показати подарунок від екс-чоловіка, який підніс його на правах майже родича. Виберіть свій метод.

Іноді ревнощі не потрібна, вона заважає жити, вона із`едает душу і викликає тугу. Наприклад, чоловік ревнує до дитини або ж чоловік ревнує до минулого. В обох випадках, щоб позбутися від ревнощів, слід поговорити з ним прямолінійно і дуже доброзичливо. Тоді з`явиться шанс вийти з ситуації. Удачі вам і контрольованою ревнощів у родині!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!