» » » Як переконати чоловіка?

Як переконати чоловіка?

Як переконати чоловіка?

У будинку, чоловік - глава сім`ї. І звичайно, завершальне слово залишається вcегда за ним. Але не дарма є таке прислів`я: "Куди поверне шия, туди і дивиться голова". А тому, жінка на прийняття чоловіком правильного рішення може вплинути, необхідно тільки до цього його підштовхнути. Жінкам досить часто здається, що замість того, щоб щось доводити чоловікові і боротися, найкраще відступити. Щоб переконати чоловіка в чому-небудь, вам буде потрібно просто добре знати чоловіка і відштовхуватися від цього.

Як переконати чоловіка в чому-небудь

  • Щоб переконати свого чоловіка, обов`язково потрібно бути наполегливими. Але при цьому, спробуйте не образити його самооцінку і почуття. Запам`ятайте, що ви сперечаєтеся не для того, щоб поскандалити, а тому, що у вас є відмінна точка зору. У своєму переконанні будьте ніжні.
  • Можна для проби скористатися стародавньої китайської військової технікою - погоджуйтеся з усім, що говорить чоловік, визнайте, що ви неправильно робите, приймайте на себе всі людські гріхи і з`явиться можливість, що чоловік відступиться і почне приймати ваші аргументи. Розширюйте межі ваших уявлень про вашу спірної ситуації.
  • Дайте зрозуміти вашому чоловікові, що ви вмієте визнавати право на існування його рішень, і, безсумнівно, того, що він запропонує, але існує також більш досконалий варіант - ваш.
  • Добре буде діяти для переконання чоловіка покірне ввічливе мовчання. Просто вийдіть з кімнати в розпал спірної ситуації. Ведіть себе ввічливо, невимушено після повернення, але зберігайте мовчання. Через деякий час ваш чоловік вирішить здатися!

Як переконати чоловіка народити першу дитину



Народження малюка - найважливіший період в житті сімейних пар. Для того щоб цей момент зміцнив сім`ю і зробив її міцнішою, важливо, щоб малюк для обох батьків був бажаним. Для безлічі жінок бажання народити дитинку вважається природним. Все набагато складніше з чоловіками. Деякі з них дійсно хочуть малюка, про це в суспільстві вони відкрито заявляють, і, вступаючи в шлюб, не баряться з народженням карапуза. Однак, існують і інші чоловіки, які будь-якими можливими способами відкладають народження дитини, яка не дивлячись на вмовляння дружини і досить тривалий період перебування в шлюбі. Як же переконати чоловіка завести дитину?

  • Безліч чоловіків зможе зупинити невпевненість у своєму матеріальному становищі. Тут можна наводити такий аргумент, що навіть саме очікування дитини - чудовий час для обмірковування методів забезпечення його всім необхідним. Досить часто для змін в способі заробітку або професії, чоловікам не вистачає мотивації, і дитина може стати відмінним мотиватором!
  • На більшість чоловіків позитивно може впливати такий довід, як продовження роду, тому що приховувати нічого - величезна кількість чоловіків дуже трепетно ставляться до даних речей. Можна невимушено помріяти, на кого будуть схожими ваші дітлахи характером, а на кого зовні. Можна підключити і момент змагання, тому що чоловікам це подобається! Тому, спробуйте пояснити вашому чоловікові, що ні в якому разі, в такій справі, покладатися на його братів не можна, необхідно продовженням роду займатися самостійно.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!