» » » Як виховати чоловіка?

Як виховати чоловіка?

Як виховати чоловіка?

Питанням - як виховати чоловіка, задавалася кожна з нас, будь то дружина або мама. Нерідко дочки чують від своїх матерів, що чоловіка переробити неможливо. Але насправді, це не зовсім так. Переробити неможливо, а ось підлаштувати під себе і направити в потрібний напрямок цілком реально.

Перш, ніж розповісти, як виховувати чоловіків, слід згадати що, якщо ваш чоловік не забіяка, не п`яниця, працьовитий-це вже хороший «матеріал». Отже, почнемо «ліпити» ...

Як виховати чоловіка: поради

Прийматися за виховання слід з початку спільного життя. З`ясувати, які побутові обов`язки він буде виконувати. Залучайте його до походів в магазини. Спочатку спільно, а потім можна відпускати одного зі списком необхідних покупок. Якщо ваш чоловік щось приготував - обов`язково оціните його працю і не в якому разі не дорікайте. Та й взагалі, в будь-якому процесі не забувайте про похвалу. Причому хвалите постійно, з приводу і без, кожен день і кожну годину. Необхідно завжди підтримувати свого чоловіка, слухати і вміти чути його, нагадувати, що він самий-самий, ненав`язливо підказувати і давати потрібні поради. Умінням правильно впливати на свого чоловіка - це свого роду мистецтво, яким в ідеалі повинна оволодіти кожна з жінок. Слід навчитися лавірувати: знати, коли можна щось попросити, коли варто переконати, а коли і заплакати.



Чоловікам до вподоби, коли до них ставляться як до великої дитини, коли поблажливо ставляться до їх маленьким слабкостям. Їх слід приймати такими, якими вони є, при цьому знаходити і вміло використовувати їх позитивні якості. Вони просто не виносять, коли зачіпають їх незалежність. У деяких моментах вам не варто йти «напролом», а проявляти гнучкість. Відступите трохи, можете зробити вигляд, що згодні, але потім все ж зробіть по-своєму і ваш чоловік цього навіть не помітить. Не варто його переконувати, сперечатися і до хрипоти доводити свою правоту.

Нагадуйте що он-лучше всех, зміцнюйте його віру в себе, і, ні в якому разі, не ставте в порівняння з іншими. Будьте ніжною і ненав`язливою. Не робіть зауважень і не пред`являйте претензій на очах у оточуючих. Якщо ваш чоловік зробив щось не так, відведіть його в сторону і поясніть. Він обов`язково оцінить ваш вчинок.

Чоловіки, виховані жінками



Ще один важливий момент. Чоловік як глава сімейства сам приймає всі рішення. Це цілком нормально. Але, він буває не завжди правий і іноді його витівки і рішення бувають кілька дурнувато. Тут необхідно включати жіночу хитрість. Не слід кричати, говорити, що він не правий, можна оцінити його завзяття і навіть погодитися, але при цьому спокійно привести все вагомі аргументи «проти». І він, як би сам собою поміркувавши, дійде до вірного рішення. Тобто, діяти на власний розсуд, слухаючи при цьому чоловіка.

Друзі чоловіка - це окрема тема для розмови. Вони можуть бути корисними і марними. До корисних варто відноситься доброзичливо і мило, відпускати чоловіка до них на вечірки і запрошувати до себе в гості.

Чоловіки, виховані жінками, це міцна стіна і надійна опора, це акуратність, розуміння, повагу і взаємовиручка. Одним словом, хороший чоловік - це хороша робота розумної дружини. І завжди пам`ятайте, що саме такого чоловіка для спільного життя ви обрали самі.

Як виховати сина справжнім чоловіком

Формує з хлопчика чоловіка правильне мамине виховання. Для того, щоб виховати сина справжнім чоловіком, не слід забувати, що мама не повинна забувати, що вона жінка. Діти не можуть народжуватися поганими або хорошими, слухняними і некерованими, такими їх виховують мама з татом. У ваших силах змінити «чоловічі стереотипи» і направити свого сина на благі вчинки і доброту. Тут на допомогу прийдуть казки і всілякі повчальні історії. Коли дитина досягає підліткового віку, тут необхідно проявити увагу, терпіння і гуманне ставлення до свого чада. Слід звернути активність хлопчика в потрібне русло, знайти йому корисне захоплення, записати в яку-небудь спортивну секцію. Так він зможе зміцнювати своє «Я», у нього не буде вистачати часу на погані думки і вчинки. Треба і привчати його до праці, до відповідальності і прийняття правильних рішень. Батькам самим необхідно завжди гідно і чесно поступати, що не лукавити, бути наочним прикладом. Ніколи не показуйте свого страху. Нехай батько стане авторитетом в очах хлопчика. Ніколи не ображайте і не принижуйте його на очах у сина. Важливою умовою у вихованні сина справжнього чоловіка є, безпосередньо, саме спілкування з чоловіками. Йому потрібно це! Потрібно спілкуватися з однолітками, проводити час і в чоловічому дорослому колективі. Наприклад, бути разом з татом і з друзями батька. І, завжди пам`ятайте, що виховавши справжнього чоловіка, ви ощасливите в майбутньому ще одну жінку.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!