» » » Як привітати чоловіка з річницею весілля?

Як привітати чоловіка з річницею весілля?

Як привітати чоловіка з річницею весілля?

C кожним роком подружнє життя стає все більш одноманітною і нудною. Причиною цього є побут і всілякі клопоти, пов`язані з вихованням дітей. Для того щоб не загрузнути в цій нудьзі, люди вигадали різні урочистості, одне з них - святкування річниці весілля.

З року в рік жінки придумують різні способи, як привітати чоловіка з річницею весілля. І кожен раз це все проблематичніше і проблематичніше. Оскільки це вже було, то було. Хочеться чогось новенького і не заїждженого. Так ось вам наша допомога в цьому хитрому справі.



Привітати чоловіка з днем весілля за допомогою таких дій:

  1. Привітання в стилі "Ретро". Коли то давно досить популярним вважалося привітання через місцеві ЗМІ. Виберете газету, яку часто читає ваш улюблений, і замовте привітання, прикріпивши вашу фотографію з дня весілля. Повірте, він буде вкрай здивований і навіть вражений таким привітанням.
  2. Привітання з історією. Це, мабуть, один з тих способів, про які ваш чоловік ніколи б не здогадався - призначте чоловікові побачення в парку, при цьому захопіть лопату і саджанець дерева. Коли чоловік прийде, просто скажіть йому, що обов`язок кожного чоловіка виховати сина, побудувати будинок і, звичайно ж, посадити дерево. Він буде захоплений таким подарунком, крім того потім кожну річницю ви зможете приходити і милуватися своїм деревцем.
  3. "Заліковка". Приготуйте урочистий вечір і коли всі гості будуть в зборі, в якості першого тосту, оголосіть чоловікові, що все прожите час він проходив випробування (іспит) з сімейного життя. Придумайте назви для своїх дисциплін, які чоловік успішно здав, наприклад - поцілунку-ведення, теорія ласки і доброти, теорія компліменту, теорія взаєморозуміння і тд., А потім вручите заліковку з вклеєною його фотографією і, звичайно ж, з відмітками - "відмінно" , "добре" і "залік". Такого подарунка він вже точно не очікує.
  4. Екстрім привітання. Влаштуйте чоловікові сюрприз - купіть йому абонемент зі стрибків з парашута, але перш обов`язково переконайтеся, що він не боїться висоти. А ще краще, якщо ви прігнете з висоти разом, такого події ви ніколи не забудете.
  5. Еротичне привітання. Ні, не подумайте, вам не доведеться запрошувати стриптизерку, ви самі нею станете. Зустріньте вашого улюбленого чоловіка в приголомшливому мереживній білизні і станцюйте танець під відповідну мелодію. Звичайно, такий подарунок актуальний тільки в тому випадку, якщо у вас ще немає дітей.

Як привітати з річницею чоловіка, якщо він знаходиться далеко від вас?

  1. Якщо у вас є діти, ви можете зробити листівку з відбитками ніжок і ручок ваших дітей і вислати її чоловікові поштою. Це мило, романтично і нагадає коханому, що на нього завжди чекають і його люблять.
  2. Можете також привітати чоловіка з допомогою привітання через радіомовлення. Але обов`язково переконайтеся, що він слухає хвилю, по якій ви будете його вітати.
  3. Зніміть відеоролик зі своїм привітанням і відправте його через кур`єра. Такий подарунок буде дуже сентиментальним, і до того ж ваш чоловік зможе постійно його переглядати і згадувати вас.

І пам`ятайте, що головне не ціна подарунка, а сам факт подарунка і увагу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!