» » » Як привітати хлопця?

Як привітати хлопця?

Як привітати хлопця?

Завжди простіше придумати, як привітати дівчину, ніж хлопця. Досить складно придумати, що може їм дійсно сподобатися і порадувати їх. Якщо ви опинилися, як раз у такій ситуації і не знаєте, як оригінально привітати хлопця, то вам обов`язково допоможуть наступні ідеї.

Робіть те, що найкраще вмієте

В першу чергу подумайте, який зі своїх талантів ви можете застосувати в привітанні. Може бути, ви непогано пишете вірші, тоді слід написати для свого молодого чоловіка вірш. Він обов`язково оцінить це і буде зворушений. Якщо ви добре співаєте, то можете записати для нього пісню або виконати її наживо. А якщо ви добре малюєте, то варто подарувати своєму хлопцю в якості подарунка картину або навіть його портрет.

Вирішуючи, як красиво привітати хлопця, слід в першу чергу постаратися приято здивувати його. Для того щоб пам`ять про свято залишилася надовго, можна подарувати йому брелок, ручку або запальничку з гравіюванням. А ще краще, якщо ви організуєте в честь свого молодого чоловіка вечірку. Тоді цей день залишиться надовго не тільки в його пам`яті, але і в пам`яті його друзів. Щоб організувати вечірку потрібно буде запросити його близьких друзів, написати сценарій і продумати святкові частування. Нехай все це буде сюрпризом для вашого хлопця.

Якщо вам хочеться влаштувати для свого молодого чоловіка менш масштабний сюрприз, то варто організувати для нього романтичну вечерю. Зовсім не обов`язково, щоб це була вечеря в якомусь дорогому ресторані, краще самостійно приготувати його і створити романтичну обстановку: поставити свічки, прикрасити кімнату повітряними кулями, розкидати по підлозі пелюстки троянд. Складно знайти людину, яка не зрадів би такому привітання.

Насправді, способів, як привітати хлопця, існує величезна безліч. Все залежить як від вашої фантазії, так і від вашого матеріального становища. Подарунок для молодої людини може бути як скромним, наприклад, якась приємна дрібниця, так і більш масштабний, наприклад, спільна поїздка в теплі краї.

Як привітати колишнього хлопця



Велику складність викликає необхідність привітати свого колишнього хлопця. За допомогою добре продуманого привітання можна відновити колишні стосунки. Якщо ви перед собою ставите саме цю мету, то варто постаратися здивувати його своїм привітанням, але якщо ви хочете зробити всього лише жест ввічливості, то можна обійтися простим черговим дзвінком або смс.

Отже, в разі, коли ви сподіваєтеся на відновлення ваших відносин, можна поступити наступним чином.

Напишіть крейдою на асфальті приємні слова привітання, адресовані вашому колишньому молодій людині. Залиште такий підпис, щоб ніхто, крім нього не зміг зрозуміти, хто ж залишив це привітання. Напевно, раніше він називав вас, як-то ласкаво і незвично.

Замислюючись, як можна привітати хлопця, щоб справити на нього враження, можна покласти йому під двері посилку з подарунком. Йдучи рано вранці на роботу чи на навчання, він виявить біля вхідних дверей приємний кульок з написом «особисто в руки імениннику». Сам подарунок буде залежати від вашої фантазії. Може бути з його допомогою ви зможете натякнути хлопцеві, що не проти знову бути з ним разом.

Якщо ви вирішили оригінально привітати свого молодого чоловіка, то пам`ятаєте, що оригінальності має бути в міру. Інакше ви зможете легко образити вашого обранця. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!