» » » Як привітати незвично?

Як привітати незвично?

Як привітати незвично?

Привітати свого близької людини, приятеля, колегу або начальника з будь-якої урочистою датою, можна нестандартно і креативно. Зовсім не обов`язково підносити стандартні подарунки з уже приїлось вітальними фразами. Існує величезна кількість цікавих варіантів, як привітати незвично. У нашому житті і так багато буднів, щодня ми живемо за стандартом, так давайте ж хоча б у свята доставляти своїм коханим радість і щастя.

Дні Народження та ювілеї

  • Отже, якщо ви захотіли незвично привітати з Днем Народження або з якимось іншим торжеством, то в першу чергу, варто добре продумати букет квітів. У спеціалізованому салоні на ваше замовлення можуть зібрати найрізноманітніші квіткові композиції, але для того, щоб виділити свій букет із загальної юрби, можна попросити зобразити з квітів оригінальні фігурки, наприклад, у вигляді людей або тварин.
  • Привітати приятеля або близької вам людини можуть допомогти артисти, які виступають в різних образах. Вони ж можуть вручити йому приготований вами подарунок. Крім цього, можна замовити ефектне шоу з вогнем або танець східної красуні. Вибір величезний, все залежить від вашої задумки.
  • Якщо ви вирішуєте, як незвично привітати з ювілеєм, і не можете придумати привітання, то за допомогою можна звернутися в спеціалізовані агентства, які на ваше замовлення, враховуючи всі ваші побажання, зможуть написати абсолютно будь-який вірш або урочисту промову.
  • Відмінний спосіб приємно здивувати - це привітати людини за допомогою ефектного і яскравого феєрверку. Можна не просто замовити красиві петарди, запускають в вечірнє небо, а цілу напис або ім`я винуватця торжества. Воно буде виблискувати в небі від 30 до 60 секунд.
  • Якщо ви вирішили зробити приємне своїй жінці, то потрібно дати повну волю своїй уяві. Наприклад, ви можете розставити по всьому будинку в невеликих вазочках маленькі букетики тюльпанів або пролісків, а також розкидати по підлозі яскраво червоні пелюстки троянд. А якщо дозволяють фінанси, то у кожного такого букетика можна залишити для своєї коханої якийсь маленький сюрприз: брошку, листівку з визнанням і компліментами, красивий палантин або навіть ювелірна прикраса. Такий сюрприз точно запам`ятається їй на довгий час.
  • У разі, коли необхідно привітати з ювілеєм когось із вашої рідні, хто старше вас в кілька разів (наприклад, бабусю, дідуся, тітку), необхідно особливо уважно поставитися до вибору привітання. По-перше: ці люди мають чималий життєвий досвід, і здивувати їх досить складно, по-друге - вони можуть не зрозуміти будь-яку новомодну жарт або привітання. Найкращим варіантом у такому випадку буде організація свята - сюрпризу. Обдзвоніть всіх родичів, співробітників і знайомих ювіляра, попросіть їх допомогти вам у підготовці свята. Домовтеся щоб всі ці гості на певний час зібралися неподалік від місця проживання винуватця торжества, після цього підготуйте кілька десятків куль і текст пісні з поздоровленнями, перероблений під це свято. У день святкування, перед призначеним часом, зателефонуйте ювіляру і повідомте про необхідність куди-небудь дуже терміново поїхати. Коли він піде з квартири, зустріньте всіх гостей і разом з ними нарядите житло. Після цього, до передбачуваного часу повернення, зберіть всіх, хто прийде в вітальні і видайте їм текст пісні. Коли ювіляр зайде в квартиру, включіть музику в кімнаті. Тепер, коли він зайде в вітальню, нехай все хором виконають привітання, це буде дуже ефектно!

Як привітати подругу



Якщо ви задумалися, як незвично привітати подругу, то немає нічого простішого! Всім відомо, справжня подруга завжди прийде на допомогу, так що, скористаємося цим. Зателефонуйте їй в її день народження (попередньо знаючи, на який час у неї немає ніяких планів) і повідомте, що у вас великі проблеми (ви застрягли в ліфті у неї в будинку або на вас напала зла собака, по шляху на святкування). Скажіть, де вас знайти і попросіть її швидше прийти на допомогу. Коли ваша подруга добереться до зазначеного місця, зустріньте її з невеликим тортом або кексом в руках, в якому буде горіти бенгальський вогник, тортик можна тут же і з`їсти. Також, обов`язково, підберіть найкращі побажання для неї (про те, яка вона чудова подруга, що навіть в день народження не покинула вас) і відмінний подарунок, який зможе компенсувати завдані вами незручності.



Ну ось, тепер ви знаєте, як здивувати близьких вам людей. Головне - пам`ятайте, що оригінальності в подарунок має бути в міру, стежте за цим, інакше ви можете образити людину. Потрібно дуже тонко підійти до вибору сюрпризу для членів вашої родини.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!