» » » Як відзначити річницю весілля?

Як відзначити річницю весілля?

Як відзначити річницю весілля?

Річниця весілля - знаменна подія для кожної сім`ї, це час, коли пари підводять підсумки того, чого вони домоглися замість за цей час. З іншого боку - це відмінний привід влаштувати собі свято, тому багато хто замислюється над тим, де і як відзначити річницю весілля.

Варіантів святкування досить багато, але ми зупинимося на найбільш доступних.

Фотосесія

Якщо ви хочете запам`ятати свою річницю надовго, можна зробити цікаву фотосесію зі зміною декорацій і костюмів. Прогуляйтеся з фотографом за маршрутами, якими ви слідували в день весілля. Таким чином вийде чудова зйомка в стилі love-story.

поїздка

Найкращий варіант святкування річниці весілля - романтичну подорож. Тут все залежить від ваших бажань і можливостей: можна відправитися в Париж чи Венецію, а можна просто поїздити по рідній країні.

Також можна просто поїхати на залізничний вокзал і придбати два квитки на найближчий рейс і відправитися в невелику подорож в якесь місто.

друзі

Якщо ви не знаєте, як відзначити річницю весілля, то накрийте стіл, покличте друзів і такою гучною компанією перегляньте відео з вашого весілля і згадайте, як все проходило. Або ж можна зробити костюмовану вечірку (в піратському стилі або в одязі богів).

побачення

Дуже хороший варіант - повторення першого побачення. Згадайте, як це було, і відтворіть все до дрібниць (можна також надіти той самий одяг, якщо вона у вас збереглася).

Якщо цей варіант вам не підходить, можна організувати екстремальне побачення - стрибнути разом з парашутом або поплавати з аквалангом.

Несподіваний сюрприз або подарунок



Напевно, у кожного з вас є нереалізоване бажання або мрія. Спробуйте втілити її в життя, і тим самим ви зможете зробити незабутньою річницю для вашої другої половинки.

Варто відзначити, що під час вибору подарунка необхідно звертати увагу і на той факт, що кожне весілля має свою назву і значення, і підбирати подарунок можна в Відповідно до цих даних. Наприклад, якщо ви разом 1 рік - це ситцеве весілля. У цей день прийнято дарувати вироби з сітца- 2 роки - паперове весілля, тому переважні вироби з паперу. Більш докладно про назви річниць можна дізнатися тут.

Якщо ви не знаєте, як привітати з річницею, читайте про це в статті Як привітати з річницею, в якій ви знайдете ідеї різних поздоровлень і подарунків.

вінчання

Кажуть, що якщо пара вінчається в день свого одруження, то це принесе їм добробут і удачу. Чому б не розглянути цей варіант? До речі, крім самого урочистого заходу можна організувати і невелику вечірку для друзів і родичів.

Інші варіанти

Нижче представлений список додаткових варіантів святкування:

  • катання на конях / катері / кораблі;
  • пікнік в незвичайному місці;
  • продовження традиції (наприклад, якщо у вас є традиція ходити в кіно або в сауну в цей день, чому б не продовжити її);
  • похід в кафе або ресторан;
  • відвідування парку розваг;
  • похід в боулінг або гра в пейнтбол;
  • будинки (можна, насолоджуючись домашнім затишком, разом виготовити фотокнигу зі своїх весільних фотографій).

Додаткові ідеї можна почерпнути зі статті Як відзначити річницю відносин.

Просто подумайте, чим би вам дійсно хотілося зайнятися в цей день, і здійсніть ідею в життя.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!