» » » Як привітати з річницею?

Як привітати з річницею?

Як привітати з річницею?

Два люблячих людини обов`язково хочуть робити приємне один одному! Особливо цього хочеться на річниці відносин! Як привітати з річницею відносин?

Що подарувати на річницю відносин

Кожне привітання має бути оригінальне, незабутнє, щире, добре. Воно повинно справити незабутнє враження на винуватців торжества. Для тих, хто не знає, як привітати з річницею, нижче наведено кілька прикладів подарунків.

На річницю відносин дарувати необхідно пам`ятна подія. День знайомства - це позитивні емоції, тому треба створити собі феєрверк приємних емоцій.

Молода людина, звичайно ж задумиватся, як привітати свою дівчину з річницею відносин? Можна відчути себе зірками Голлівуду - влаштувати поїздку на лімузині з шампанським, музикою, а також покликати друзів, адже приємно вислухати від них, яка ви чудова пара.



Також можна відправитися в романтичну подорож, зняти готельний номер, або піднятися на повітряній кулі, влаштувати прогулянку на конях, відвідати тир, боулінг.

У цей знаменний день можна влаштувати турне по розважальним закладам - це кафе, бари, клуби. Маршрут з 3 або 4 місць, в одному перекусити, в іншому спробувати коктейль. Інтим буде прекрасним продовженням турне.



А, як привітати хлопця з річницею відносин? Дівчина може влаштувати свято непослуху, взяти відгул на роботі, прогуляти навчання, замовити додому що-небудь смачне, валятися в ліжку, дивитися кіно і займатися любов`ю, прийняти спільну ванну, приготувати романтичну вечерю.

Сюрпризом для улюбленого може бути кімната, прикрашена кульками з записками про кохання. Навіть яєчня у вигляді серця, святково намальований плакат може принести радість коханій людині.

Як привітати з річницею весілля

Весілля - День народження сім`ї. Можна відзначати щороку цю знаменну дату - щороку символізує новий виток відносин. Якщо сім`я міцна, дружна, в якій панують взаєморозуміння і гармонія, то святкування кожної річниці буде радісною подією. У цей день можна оточити кохану половинку ніжністю, любов`ю, піднести символічні подарунки.

  • Перша річниця «ситцеве» - найважливіша дата, дружині дарується ситцеве плаття, від родичів дарується постільна білизна.
  • Через п`ять років святкується «дерев`яна» весілля - даруються вироби з дерева, можна подарувати саджанець якого-небудь куща.
  • Десятиліття - «рожева» весілля проходить в оточенні квітів. Пелюстками троянд потрібно всипати сімейне ложе. У цей день дарують прикраси з бурштином, предмети рожевого кольору - покривала, постільна білизна, ароматичні масла.
  • П`ятнадцятиріччя - «скляна» весілля, ювілярам дарують вироби зі скла, які символізують чистоту стосунків.
  • На двадцятиріччя - «порцелянова» весілля можна подарувати порцеляновий сервіз.
  • У день «срібною» весілля на палець, до золотого, додається срібний перстень. Гості дарують подарунки зі срібла.
  • Тридцять років в шлюбі - «перлова» весілля. У цей день дружині дарується намисто з 30 перлинами, яке символізує яскравий блиск прожитих років.
  • «Рубінова» весілля - сорок років спільного життя. Подарунок - кільце з каменем кохання і вогню.
  • Напередодні «золотої» весілля колишні золоті кільця змінюються на нові. Гості дарують позолочені прикраси.
  • Сімдесят років спільного життя - «діамантова» чи «подячна» весілля. У цей день висловлюється подяка подружжям за любов і турботу, пронесена через спільне життя.

Діти завжди замислюються про те, як привітати батьків з річницею спільного життя? На річницю спільного життя привітання можна зробити у вигляді відео, де відображені найяскравіші моменти сімейного життя, можна замовити привітання на телебачення, радіо. Поздоровлення можуть бути в віршах, в прозі. Одне з таких привітань:

«Міцна і надійна сім`я - це шматочок світу, Всесвіту, повної любові, добра, вірності, взаєморозуміння і прощення! Вітаємо Вас з річницею весілля! Живіть дружно і щасливо, щоб ніяка стихія, ні які біди не зруйнували ваш щасливий будинок! Любіть і цінуйте один одного! »

Цікаву інформацію з приводу поздоровлень до річниці, Ви можете також подивитися в наступних статтях - «Що подарувати на річницю весілля?»І«Що подарувати хлопцеві на річницю відносин?»



Увага, тільки СЬОГОДНІ!