» » » 18 Років - яке весілля?

18 Років - яке весілля?

18 років - яке весілля?

Весілля - це головний захід в життя будь-якої людини. Прожити разом 18 років - це значить перевірити свої почуття на вірність, щирість, пройти крізь багато побутових проблем. 18 років - яке весілля святкується? Відповідь Ви дізнаєтеся з цієї статті.

18 річна річниця весілля

Наші предки здавна вважали, що бірюза є символом щасливого шлюбу і служить для примирення подружжя. 18 років спільного життя - бірюзова весілля. У цю річницю било прийнято, щоб чоловік і жінка обмінювалися обручками, зробленими з бірюзи. Це означало, що чоловік і жінка клялися в своїх світлих почуттях. У деяких сім`ях вісімнадцятирічна річниця спільного життя збігається з повноліттям первістка. І починаючи з цієї дати, вважається, що всі труднощі позаду і починається зовсім інший етап в житті подружжя.

Існує безліч прикрас з бірюзи, яка буває різних відтінків від світло-зеленого до темно-синього. За традицією на таку річницю потрібно дарувати вироби з бірюзи. Це можуть бути предмети інтер`єру, прикраси (сережки, шпильки, браслети, брошки, намиста) і інше. Такий подарунок точно порадує подружжя. Ну і не забудьте, звичайно, про квіти своїй коханій другій половинці. Якщо Ваша дружина обожнює троянди, то, наприклад, Ви можете подарувати їй блакитні троянди - дуже оригінально. Іриски, дзвіночки, фіалки, волошки будуть також в колір символу цієї чудової дати!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!