» » » 12 Років весілля - яке весілля?

12 Років весілля - яке весілля?

12 років весілля - яке весілля?

Як відомо, майже кожна річниця весілля має свою назву, свої традиції і особливості. А 12 років весілля яке весілля? Почнемо з того, що називається така річниця «Нікелевої весіллям».

Яке весілля 12 років шлюбу?

Отже, після 12 років спільного життя відзначається «нікелева весілля». Назва як би натякає, що чоловік і дружина повинні не забувати про необхідність підтримувати у відносинах блиск. Нікель міцний, як і любов подружжя, які разом прожили досить довгий час, ніякі негаразди їх союз не змогли зруйнувати.

До 12 років шлюбу, чоловік і дружина вже повинні були обзавестися в домашньому побуті предметами на основі нікелю та його сплавів. Це могли бути каструлі або столові прилади. Нікелеву посуд господиня з 12-річним стажем повинна підтримувати в ідеальному стані. Саме тому з давніх часів по виду нікелевої посуду було прийнято судити про відносини подружжя. Посуд начищена до блиску? Значить, дружина з чоловіком відносяться до своїх обов`язків по дому з усією відповідальністю. Крім цього, за блиском посуду можна було зрозуміти, чи всі добре в сімейному житті.

Піднесіть подружжю в якості подарунка на нікелеву весілля що-небудь з нікелю або його сплаву. Це може бути якась побутова техніка: телевізор, музичний центр, мікрохвильова піч. Господиня будинку зрадіє і прикрас з нікелю, або посуді, зробленої з цього матеріалу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!