» » » 20 Років - яке весілля?

20 Років - яке весілля?

20 років - яке весілля?

Весільні ювілеї. Що може бути більш значуще для кожної родини! Кожен з таких свят символізує щось особливе і дає подружжю можливість в черговий раз переконатися в правильності вибору супутника життя. Сім`я зустрічає свій 20-річний весільний ювілей може по праву вважатися справжньою, міцної осередком суспільства.

20 років яке весілля? 20 років подружнього життя називають порцелянової весіллям. Відмінні риси порцеляни - краса, витонченість, легкість і крихкість - як не можна краще описують сімейне щастя. Будучи настільки красивим, і воно може розбитися, тому його потрібно берегти з особливою ніжністю. Подружжя повинні радіти настільки тривалого союзу, але і не забувати піклуватися і любити один одного.

Природно, головним атрибутом 20-річного ювілею весілля повинен стати фарфор. Поставте порцеляновий посуд на стіл. Переважно, щоб посуд був нова. А оскільки фарфор - винахід Сходу, то можна і порадувати гостей і сім`ю якимось вишуканим східним блюдом.

В якості подарунка на порцелянову весілля підійде абсолютно будь-який виріб з порцеляни. Подружжя ж можуть порадувати один одного порцелянової домашнім начинням: чайні сервізи, кавові чашки, тарілочки і т.д. Безсумнівно, дружина дуже зрадіє навіть і красивою порцелянової лялечки.

Тепер ви знаєте, яке весілля 20 роки, і чим порадувати знайомих, якщо у них не за горами 20-річний ювілей весілля.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!