» » » Яке весілля - 24 роки?

Яке весілля - 24 роки?

Яке весілля - 24 роки?

Яке весілля 24 роки по тому може згадуватися як радісна подія? Тільки найяскравіша. Час прожите разом - це величезний пласт життя подружжя. Якщо вони змогли зберегти свої теплі стосунки протягом такого великого періоду, значить вони дійсно були нагороджені любов`ю. Давайте дізнаємося про те, яке весілля відзначається після 24 років весілля. Яке весілля святкується? Отже:

24 роки з дня весілля

Ця дата, згідно з російською традицією, називається атласною весіллям. Чому саме цей матеріал виступає як символ 24-річного періоду спільного життя? Атлас - це легкий, міцний і гнучкий матеріал, який відрізняється також власним лоском і розкішшю. Такі відносини, як взаємоповага, любов і душевне тепло встановлюються між подружжям після 24 років разом.

Будь-які вироби з атласу можуть виступити в якості гарного подарунка для "молодих". Ви можете піднести скатертину, покривало, постільна білизна. Вся продукція з атласу обов`язково порадують винуватців торжества. Пам`ятайте про те, що наступний рік життя подружжя буде 25. Тому не варто дарувати дуже дорогі подарунки. 24 роки - це також важливий період життя, але все таки, не ювілей.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!