» » » 25 Років - яке весілля?

25 Років - яке весілля?

25 років - яке весілля?

У нашому мінливому, все більш матеріалістично орієнтованому світі довговічні людські відносини, засновані на взаємній повазі, любові і турботі досить рідкісні, і тому дорогоцінні.

Якщо ви, ваші батьки або друзі щасливо прожили разом 25 років, яке весілля вас чекає? Це - срібне весілля, і в багатьох країнах дана річниця відзначається пишно і широко, вказуючи на значимість прожитого часу для подружжя. За чверть століття чоловік і жінка встигають поріднитися, і чистота, міцність і непорушність їхнього союзу стають прикладом для оточуючих.

Срібло - благородний метал, міцний і надійний, який є одночасно символом чистоти і щирості. 25-річний ювілей - не перший, символом якого є метал (срібною передують чавунна, нікелева, бляшана весілля), але саме на цьому етапі до символіки міцності додається символ шляхетності, гідності та краси.

Після прожитого разом 25 роки, яке весілля крім срібної, могла б відобразити всю пишноту даного союзу? За традицією, в цей день чоловік і дружина обмінюються срібними кільцями, покликаними і надалі оберігати їх сімейне щастя.

За сервірованим сріблом святковим столом збираються друзі, діти і внуки ювілярів, звучать вітальні промови на честь святкуючих, згадуються щасливі моменти сімейного життя. У цей день діти та онуки дарують батькам срібло, таким чином виявляючи свою повагу до їх союзу, подяку за подароване щастя і готовність надалі підтримувати ювілярів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!