» » » 5 Років - яке весілля?

5 Років - яке весілля?

5 років - яке весілля?

Дізнатися, яке весілля 5 року з дня одруження не так складно. П`ятирічний термін спільного життя іменується ніяк інакше, як "Дерев`яне весілля". Адже, як відомо, дерево - це життя, воно дарує родючість і довголіття, а від його коренів виходить надійна опора, яку і зовсім важко зруйнувати. Сім`ю, яка прожила разом 5 років, можна порівняти з хорошим дерев`яним будинком, у якого вже є грунтовне спорудження, але поки ще можуть загрожувати пожежі у вигляді сімейних сварок. Тепер ви знаєте, якщо пройшло 5 років, яке весілля буде святкуватися. Але не забувайте, що посадити дерево в цей день читає однією з найбільш сприятливих прийме для подружжя.

Хоч 5 років - це ще не 10, але вже і не 3, то дерев`яну весілля бажано відзначати грунтовно і організувати домашнє торжество. Зберіться разом з родичами і друзями, які були присутні на першому весіллі, і поділіться всіма важливими і приємними подіями для вас, що трапилися за 5 років з моменту вашого весілля.

5 років шлюбу, яке весілля і що прийнято дарувати?

На дерев`яну весілля прийнято дарувати подарунки, виготовлені з натурального дерева. Вони будуть радувати око, і наповнювати домашню атмосферу теплом і затишком. Більш доречними подарунками в таке свято вважаються дерев`яний посуд, рамки для фотографій, шахи, дерев`яні прикраси, шкатулки, предмети меблів, обробні дошки і всілякі сувеніри. Уникайте вибирати в якості подарунків такі дерев`яні предмети, як скалки, тростини, бейсбольні біти і т.п.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!