» » » 45 Років весілля - яке весілля?

45 Років весілля - яке весілля?

45 років весілля - яке весілля?

Такий довгий термін шлюбу означає, що ваша любов пройшла перевірку часом. 45 років шлюбу - яке весілля? Залишитися вірними один одному, зберігши пошану і турботу в шлюбі, - річ дорогоцінна. Цим і обумовлено наріччя 45 річниці весілля, яка носить назву небесно-блакитного дорогоцінного каменю сапфір.

45 років весілля - яке весілля святкується?

У цей день святкується сапфірове весілля. З давніх-давен вважалося, що сапфір здатний усувати наслідки стресів, що немало важливо для подружжя, які пережили на той час вже безліч важких життєвих ситуацій. Також сапфір має ряд цілющих властивостей, є носієм позитивної енергії і здатний приносити удачу в будь-яких справах.

Кого запрошують на 45 років весілля?

Гостями цієї знаменної події зазвичай стають діти, внуки, найближчі родичі подружжя. Також запрошуються свідки одруження, яким надається уваги не менше, ніж подружжю. Їх вітають з тим, що саме вони були свідками такого важливого події. Якщо подружжя на той час ще мають місце роботи, доречно буде запросити на свято їх колег.

Що дарувати на сапфірове весілля?



Зазвичай, мають місце подарунки небесно-синього і блакитного кольору, відповідні кольоровій палітрі сапфіра. Це може бути комплект пастельного білизни, ваза, посуд, засоби декору або просто прикраси. Так як колір цього дорогоцінного каменю символізує воду, подарунки можна вибирати відповідні - рушники, набір банного приладдя, кімнатний фонтан або акваріум. Але в будь-якому випадку, не забувайте орієнтуватися на переваги ювілярів.

Гарною традицією став обмін подружжя новими обручками з сапфірами або заміна дорогоцінних каменів на старих кільцях. Цей прозорий камінь символізує збережену майже за півстоліття чистоту відносин.

День святкування 45-ти річної річниці весілля повинен залишитися в пам`яті надовго. Це свято знаменує силу й міць укладеного шлюбу, вірність подружжя і безліч днів щасливого сімейного життя, яка, переступивши 45-ти льотний кордон, буде прагнути далі і далі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!