Як вмовити чоловіка?

Як вмовити чоловіка?

Далеко не завжди жінці вдається вмовити чоловіка прийняти те рішення, яке їй потрібно. У підсумку в сім`ї порушується спокій і виникають сварки. Однак цього можна уникнути, якщо знати, як умовити чоловіка. Нижче будуть дані декілька порад.

Як можна вмовити чоловіка

Часом умовити чоловіка на щось дуже важко, але потрібно спробувати відстояти свою точку зору. У цьому випадку потрібно привести більше аргументів на користь того чи іншого рішення. Важливо дати зрозуміти чоловікові, що запропонований вами вихід - оптимальний. Також слід впевнено відхиляти його доводи, щоб він прийняв ваші.

Визнайте правоту чоловіка

Якщо чоловік не погоджується з вашим рішенням, то можна поступити мудро. Погодьтеся з усіма його доводами, визнайте його правоту. Таким чином, він буде відчувати свою перевагу. Після цього назвіть кілька недоліків його рішення і розкажіть, як їх можна прибрати. У підсумку він визнає вашу правоту і погодиться з тим рішенням, яке запропонували ви.

Ідіть на компроміс

Коли не виходить вмовити чоловіка, найкраще піти на компроміс. Спробуйте запропонувати рішення, яке б влаштовувало всіх. Можливо, воно буде відрізнятися від вашого, але, тим не менш, ви досягнете успіхів хоча б частково. Згодом можна буде представити чоловікові позитивні результати і зробити так, як вам хочеться.

Як вмовити чоловіка на дитину?

Якщо ваш чоловік проти того, щоб в сім`ї з`явилася дитина, то вмовити його буде складно. В цьому випадку потрібно буде частіше бувати з ним в гостях у друзів, у яких є діти. Нехай він пограє з ними, можливо, в ньому прокинуться почуття до дітей.



Викличте чоловіка на відверту розмову, так ви дізнаєтеся, в чому причина його нелюбові до малюків. Так, наприклад, деякі чоловіки є великими егоїстами, які просто не хочуть, щоб увагу коханої жінки діставалося комусь ще. Крім цього, є індивідууми, які просто звикли до певного порядку речей у своєму житті і не хочуть його порушувати. Тут потрібно буде пояснити чоловікові, що він втрачає своїм небажанням заводити дитину. Розкажіть, яке це щастя, адже дитина буде приносити не тільки клопоти, а й радість, а коли підросте, стане опорою сім`ї.

Щоб умовити чоловіка, не потрібно володіти великими знаннями в психології. У цій справі вам також може допомогти наша стаття - Як умовити людини.

Як вмовити чоловіка на секс?

Якщо ваш чоловік досить довго уникає близькості, то можна умовити його не словами, а діями. Влаштуйте романтичний вечір, приготуйте улюблені страви чоловіка, купіть дороге вино, включіть гарну музику. Запросіть його потанцевать- напевно він почне цілувати вас, а якщо немає, то проявіть ініціативу і подаруйте йому поцілунок першої. Швидше за все, танець закінчиться сексом.

Також можна взяти кілька уроків танцю живота і станцювати дружину. Однак потрібно буде одягнутися в спеціальний костюм, щоб справити незабутнє враження. Як тільки ви закінчите танцювати, зробіть чоловікові розслабляючий масаж з збудливими маслами. Після такого подарунка ви проведете незабутню ніч, яку ваш чоловік захоче повторити.

Більше порад на переконання чоловіка в своїй точці зору можна знайти в нашій статті - Як переконати чоловіка.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!