» » » Як вмовити батьків?

Як вмовити батьків?

Як вмовити батьків?

Якщо твої батьки не погоджуються придбати будь-яку річ, то тобі пора дізнатися, як можна вмовити батьків, щоб вони самі пішли тобі назустріч і без зайвих питань вирушили в магазин. Правила умовлянь дуже прості. Ти не повинен просто багаторазово повторювати «ну купи!», Скільки б тобі не було років, ти повинен чітко пояснити своїм батькам, як благотворно на тебе вплине нова річ. Наприклад, якщо ти розкажеш, скільки в інтернеті освітніх програм і як вони тобі допоможуть вчитися, можеш не сумніватися в тому, що новий комп`ютер з`явиться на твоєму столі найближчим часом.

А якщо тобі потрібен швидкий і потужний комп`ютер, то приведи наступні аргументи: в сучасному світі дуже важливо орієнтуватися в техніці, технологіях та інформації, вкрай необхідно знати основні параметри електронних пристроїв, програми, мови. Вивчати все це на малопотужному і застарілому комп`ютері неможливо! А ти хочеш вчитися, розвиватися і згодом стати хорошим фахівцем.

Вмовляємо на нові речі

Якщо тобі ще немає 10 років, то питання про те, як вмовити батьків купити що-небудь, може стосуватися більш простих речей, тому і пояснення доведеться привести більш зрозумілі. Хочу нову сукню, тому що дівчинка в школі повинна виглядати модно і акуратно, хочу новий стильний ранець, тому що в школу треба ходити тільки з найкращими речами, і навчання - найвідповідальніший процес! Перш ніж вирішити, як вмовити батьків на покупку будь-якої речі, оціни їх настрій, нехай воно буде хорошим. Оберіть для своїх прохань день зарплати батьків, ти легко про нього дізнаєшся, якщо будеш уважно слухати розмови дорослих. Якщо тобі потрібна не річ, а домашній вихованець - собака, то докладніше про це ти можеш прочитати тут.

Купівля модних гаджетів



Якщо ти вже вийшов з дитячого віку і тобі необхідні сучасні стильні гаджети, то треба не просто їх випрошувати, а скласти чітку стратегію того, як вмовити батьків, наприклад, купити айфон. Для початку з`ясуй, як сума нового пристрою вплине на сімейний бюджет. Залежно від отриманої відповіді запропонуй підвищити рівень своєї грамотності в технічному плані за допомогою покупки сучасного айфона. Прочитай про обраної моделі всю інформацію, приведи дані про її технічні параметри і можливості. Незайвим буде запевнити батьків, що трійок в чверті у тебе більше не буде, і їм не доведеться надалі нагадувати тобі про необхідність прибирати в кімнаті, так як ти вже став дорослим і відповідальним.

Якщо ти цікавишся тим, як вмовити батьків купити телефон нової моделі, то діяти треба приблизно так само. Додай вагомий аргумент про те, що на старому телефоні не завжди приймалися дзвінки та повідомлення від батьків, а тепер зв`язок буде ідеальною. День народження, успішне закінчення навчального року, відмінно пройдена предметна олімпіада - все це чудові приводи надати батькам аргументи для покупки нового гаджета.

Ще кілька порад про те, як вмовити батьків, ти отримаєш з інших наших статей. Про те, як умовити маму, розказано тут, а про те, як умовити тата, ти дізнаєшся звідси.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!