» » » Як змінити чоловіка?

Як змінити чоловіка?

Як змінити чоловіка?

Багатьом жінкам не подобаються ті чи інші риси характеру і звички обранця. Миритися з ними згодна далеко не кожна, але часто спроби перевиховати чоловіка приводять до скандалів. Але якщо знати, як поступово і послідовно змінити чоловіка, всього цього можна буде уникнути. Кілька порад можна почерпнути нижче.

Як можна змінити чоловіка?

Часто при спробах змінити чоловіка жінка наштовхується на подив свого обранця. Адже його все влаштовує, а значить, нічого поганого в його поведінці немає. Якщо стояти на своєму далі, то відносини погіршаться, тому тут потрібно вчинити трохи інакше.

Розмова по душам

Зрозуміти партнера можна, відверто поговоривши з ним. Спробуйте пояснити йому, що вас не влаштовує. Розмова повинна проходити в спокійній обстановці, бажано без емоцій, так як образами і криками ви нічого не доб`єтеся.

Почніть свою промову, сказавши, що ви дуже любите свого обранця, але деякі його звички вас дратують. Поясніть, чому так відбувається. Можливо, чоловік поставить себе на ваше місце, зрозуміє, що він не зовсім правий в цій ситуації, і постарається змінитися в кращу сторону.



Також запитаєте чоловіка, що його дратує в вас. Напевно він зробить вам кілька зауважень. У підсумку ви прийдете до компромісу, і кожна сторона залишиться задоволеною. Ви обидва постараєтеся змінити свою поведінку, і ваші стосунки стануть більш довірливими і гармонійними.

хваліть чоловіка

Коли догани і суперечки не допомагають, змініть тактику. Почніть хвалити свого обранця. Адже напевно у нього маса переваг, інакше ви б з ним не жили. Найкраще робити компліменти чоловікові при друзів, родичів. Йому буде дуже приємно, що дружина його цінує. Він буде намагатися бути краще, почне змінюватися на краще. Вам потрібно буде тільки підтримувати його в цьому напрямку, і ви досягнете своєї мети.

Переймайте його звички

Якщо чоловік не хоче змінюватися, спробуйте перейняти його звички. Робіть те ж саме, що і він. Нехай він відчує, яке вам. Звичайно, якщо ви просите його кинути палити, то братися за сигарету самій не слід. Але якщо він постійно розкидає свої речі, то робіть так само. Чоловіки просто ненавидять, коли жінки розкидають свою нижню білизну і косметику. Якщо чоловік зробить вам зауваження, то можна дорікнути його в тому ж, він обов`язково замислиться над вашими словами.



Ще кілька порад зі зміни свого обранця можна почерпнути з нашої статті Як змінити чоловіка.

Залучіть третю сторону

Якщо нічого не допомагає і сімейні скандали на побутовому грунті стали занадто частими, слід звернутися до фахівця - сімейного психолога. Він зможе допомогти в даній ситуації, ось тільки залучені повинні бути обидві сторони. Часто чоловік вважає дурістю участь третьої сторони, але ж саме психолог зможе вислухати вас і посприяти прийняттю вірного рішення.

Якщо ви не вірите фахівцям, можна попросити допомоги у одного, подруги, родички. Вони можуть вказати вашому чоловікові на його недоліки, але в жартівливій формі. У цьому випадку він може задуматися над своєю поведінкою і змінитися. Адже про його негативні риси характеру говорять сторонні люди, значить, це дійсно правда, а не чіпляння його другої половини. Однак в цьому випадку родичі повинні бути дуже обережні, інакше це може привести до скандалу.

Заохочуйте чоловіка

Щоб змусити чоловіка зробити так, як ви хочете, зовсім не потрібно ставити ультиматум. Постарайтеся звести до мінімуму з`ясування відносин, краще за виконання того чи іншого завдання заохочувати чоловіка. Наприклад, якщо він допоміг вам з прибиранням в будинку, приготуйте його улюблене блюдо. Напевно в наступний раз він сам запропонує свою допомогу, оскільки знатиме, що його чекає приємний сюрприз. Більше порад зі зміни чоловіки ви знайде в нашій статті Як його змінити.

Коли нічого не допомагає

Якщо нічого з перерахованого вище вам не допомогло і чоловік навідріз не хоче змінюватися, залишається тільки два виходи - змиритися з цією ситуацією або розлучитися зі своїм обранцем. Подивіться на ваші відносини: якщо ви побачите, що чоловік тільки бере, але нічого не віддає натомість, то від такого життя краще відмовитися. Адже коли чоловік любить жінку, він готовий мінятися. В іншому випадку він з нею тільки тому, що йому так зручно і він не хоче виходити із зони комфорту.

Чи потрібні вам такі відносини? Можливо, має сенс припинити їх і знайти іншого чоловіка, який буде враховувати вашу думку і прислухатися до нього? Слухайте своє серце, і ви приймете правильне рішення.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!