Як пояснити хлопцю?

Як пояснити хлопцю?

Напевно, кожен чув таку фразу: "Чоловіки з Марса, а жінки з Венери". Що це означає? Чи означає це, що ми настільки різні, що не здатні один одного зрозуміти? Хотілося б вірити, що це не так. Адже чоловіки і жінки завжди будуть жити і будувати своє щастя спільно. Сьогодні ми поговоримо про те, як пояснити хлопцю або чоловікові свою точку зору, якщо він не налаштований вас слухати.

жіноча мудрість

Жінка по праву відіграє головну роль у відносинах. Чоловік налаштований на досягнення в зовнішньому світі, а жінка - у внутрішньому. Саме за допомогою жіночої мудрості будуються гармонійні відносини в парі.

Психологи дають кілька порад про те, як жінці будувати діалог зі своїм обранцем, щоб він її зрозумів.

  • Не замикайтеся в собі, не чекайте, що чоловік здогадається сам про ваші бажання. Це типова помилка багатьох жінок. Він сам повинен зрозуміти, що ... Нічого він не повинен, тим більше вміти читати думки. Через цю недомовленості найчастіше і виникають конфлікти і нерозуміння.
  • Коли ви щось пояснюєте, що не критикуйте, не лайте свого чоловіка. Лайкою ви нічого не доб`єтеся. Намагайтеся завжди говорити спокійно, доброзичливо, навіть якщо ви в корені не згодні зі своїм чоловіком. Чи не пиляйте, не висувайте претензії, не кидайтеся фразами типу "у тебе все одно нічого не вийде", "ти нічого не вмієш, не тямиш" і т. Д.
  • Не будуйте з себе матусю або начальницю, що не повчайте, не читайте нотацій, не вчіть жити. Пам`ятайте, якщо ви будете пригнічувати чоловіка, ваші відносини зруйнуються. Чи не намагайтеся перемогти або обіграти чоловіка. Це його роль - бути переможцем. Ваше завдання - не довести свою правоту будь-яку ціну, а знайти компроміс. Жінка повинна бути гнучкою.
  • Говоріть простіше. Часто жінки говорять якимись натяками, загадками, які чоловікам важко розшифрувати. Говоріть прямо і конкретно, по справі. Чи не перескакуйте з теми на тему, не кажіть одразу і про все.
  • Дайте чоловікові час. Коли запитали чи висловили якусь думку, не поспішайте отримати миттєву реакцію. Наберіться терпіння і чекайте, коли хлопець відповість. Чи не перебивайте чоловіка в розмові.
  • Вислухайте його пропозиції. Якщо він щось говорить, пропонує, не поспішайте заперечувати, суперечити, сперечатися. Обміркуйте, може, він має рацію?

Візуали, аудіали, кінестетики



Подивіться, який канал сприйняття домінує у вашого чоловіка. Люди діляться на аудиалов, візуалів і кінестетиків. Аудіали краще сприймають інформацію на слух, візуали - зоровими образами, у кинестетиков переважає чуттєве сприйняття. Можливо, ваш чоловік не чує вас, тому що ви говорите іншою мовою? Говоріть мовою вашого хлопця.

  • Якщо він аудіал, використовуйте дієслова: послухай, це звучить непогано, давай обговоримо і т. Д. Говоріть вкрадливим, мелодійним голосом, ні в якому разі не кричіть.
  • Якщо він візуал, вам допоможуть наступні мовні звороти: подивися, бач, подивимося, побачимо, яскрава картина і т. Д. Слідкуйте, щоб хлопець добре бачив вас при розмові, використовуйте виразну жестикуляцію.
  • Якщо він кінестетик, говорите такими словами: я відчуваю, що .., ти розумієш мене, змінити на краще, мої почуття такі і т. Д. Коли говорите, обійміть, візьміть за руку, погладьте по плечу.

Також на нашому сайті ви знайдете статтю про те, що відповісти хлопцеві і як це правильно зробити - Як відповісти хлопцеві.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!