» » » Як ставитися до зради?

Як ставитися до зради?

Зрада приносить багато болю, особливо якщо зрадив чоловік, якого ви ще вчора вважали близьким і рідним. Образа душить горло, а в голові крутяться огидні думки. Але не все так реагують на дане явище, адже деякі пані вважають головним, що чоловік зарплату не витрачає, а дружині віддає, та й дітей не кидає одних. Деякі дотримуються думки, що зрада привносить у відносини певної гостроти, розпалюючи ревнощі, а за нею і пристрасть.

Але в будь-якому випадку між двома людьми з`являється третя людина. Дізнавшись про це, не поспішайте влаштовувати скандал і викидати речі чоловіка з вікна. Якщо ви не знаєте, як ставитися до зради чоловіка, не поспішайте з висновками і не робіть необдуманих вчинків. Можете поплакати, перебити весь посуд. Випустіть пар, щоб розрядити обстановку.

Після того як ви заспокоїлися, дізнайтеся, хто ваша суперниця. Чи давно вони зустрічаються? Відносини досить серйозні або швидкоплинне захоплення? Збирати інформацію подібного роду, звичайно, неприємно. Ставлення до зради багато в чому визначається знанням її причин. Погодьтеся, є різниця, коли вашого ненаглядного спіймали на гачок, і коли він сам свідомо, знаючи, що заподіє вам біль, підтримує стосунки з іншою жінкою. Може виявитися, що він давно її любить і переривати роман не збирається. Так що будьте готові до всього.

Вам належить зробити складний крок - сказати і чоловікові і його коханки, що знаєте правду. Ви маєте право вимагати пояснень, але в цей момент поводьтеся спокійно. Всім і так зрозуміло, що причиною вашої агресії і злості є зрада чоловіка.

Що робити?



Отже, зробимо висновки про те, як ставитися до зради, коли ви дізналися все про ці відносини. Якщо чоловік давно любить іншу і до сих пір не пішов тільки через жалість до вас, найправильнішим жестом з вашого боку буде відпустити цього бідолаху. Ви повинні самі цінувати себе і нікому не дозволяти вас принижувати і обманювати.

Також причиною зради може бути поява холодності у відносинах і однотонність повсякденному побутовому житті. Часто самого чоловіка все влаштовує, і збирати речі відразу після зради він не поспішає. Адже так зручно: вдома все є, одяг випрасуваний, обід приготовлений, життя тече розмірено і не очікується ніяких некомфортних змін. Захотілося любові і пристрасті, будь ласка - коханка завжди приголубить. У даній ситуації рішення залишається за вами: чи зможете ви далі жити разом з цим егоїстичним і ненадійною людиною?

Отже, що робити - зрозуміти і пробачити або спустити зі сходів? Іноді, звичайно, зрозуміти людину важко, адже так складна і різноманітна психологія стосунків. Зрада може нічого після себе не залишити. Спробуйте відпустити весь свій негатив, і, можливо, ваше ставлення до такого вчинку коханої людини зміниться, і не доведеться нічого розривати й руйнувати. А чоловік все ж зрозуміє, що надходить неправильно, і спробує знову повернути вашу довіру.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!