Чому жінки зраджують?

Чому жінки зраджують?
Чому жінки зраджують?

Зради все переносять болісно, але нікому зрада не приносить такого болю, як обманутому чоловікові. Знання того, чому жінки зраджують чоловікам, може стати дуже корисним і допоможе запобігти зраду коханої.

Чому жінки змінюють

Жінки і чоловіки по-різному дивляться на багато речей, в тому числі і на факт зради. Для чоловіків зрада це фізична зв`язок, для жінок це зв`язок емоційна. Тому жінка легше відноситься до сексу з іншим партнером, іноді навіть зовсім не вважаючи, що вона зробила щось погане, винуватою вона буде себе вважати швидше якщо вона закохалася в іншого людини. Нерозуміння між партнерами може стати причиною того, чому жінки зраджують чоловікам і коханим. Важливо щоб в парі були правила, щоб кожен знав, що у них вважається зрадою. Знаючи, що її дії можуть сильно нашкодити відносинам, жінка яка дійсно цінує свого партнера можливо не стане ризикувати і змінювати йому.

Причини того, чому жінки зраджують, можуть бути і внутрішніми: невпевненість в собі, низька самооцінка і страх старіння. Особливо схильні до цих факторів жінки від 30 років і старше. Жінці дуже важлива увага, їй важливо щоб її вважали красивою і привабливою, і ми не маємо права її судити, адже у всіх казках, які ми чули ще в дитинстві все принцеси були в першу чергу прекрасні, а вже потім і добрі і дбайливі і премудрі. Говоріть жінці про те, як вона красива, що саме вам подобається в її зовнішності і особистості. Непоганим варіантом буде фотографувати вашу жінку, якщо не вмієте самі можна замовити фотосесію у професійного фотографа, побачивши свої фото, красиві і якісно зроблені, будь-яка жінка відчує себе красивою і бажаною, а якщо ви помістіть її фотографії на чільне місце, щоб її могли бачити ваші гості, це підкреслить їх важливість і ваша думка про її красу.

Чому жінки зраджують чоловікам



Щоб зрозуміти, чому жінки зраджують чоловікам, важливо знати про «закон психологічної зради». Згідно з цим законом увагу партнера з часом викликає звикання, ми знаємо що наша половина нас любить, часто про це чуємо і поступово перестаємо на це реагувати так як нічого нового і несподіваного ми вже не чуємо. Увага ж будь-якої людини з боку куди більш несподівано і від цього сприймається значно емоційніше. Це як з подарунками на день народження: можна попросити в подарунок щось конкретне, і тоді нам буде приємно, але ніякого подиву, а ось сюрприз, може викликати справжню бурю емоцій, навіть якщо там виявиться не зовсім те що потрібно. Зробіть так щоб вашу увагу було для жінки новим і несподіваним. Це не означає що треба її лаяти, знайдіть в ній то, за що ви її рідко хваліть, робіть несподівані подарунки і будьте спонтанним.

Якщо ви давно перестали ходити на побачення і живете разом вже багато років, повернення романтики у відносини дуже допоможе і принесе позитивні емоції вам обом.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!